K Mini is de kleinste hogedrukreiniger van Kärcher

Met de K Mini brengt Kärcher zijn hogedrukreinigers nu ook naar de stad. Dit compacte lichtgewicht model verwijdert vuil in een mum van tijd – net zoals zijn grote broers – maar dankzij het praktische formaat kan hij erg makkelijk worden vervoerd en opgeborgen. Ideaal voor city people die vaak geen ruimte hebben voor het opbergen van reinigingsapparatuur. 

Klein maar krachtig

De K Mini is een kleine krachtpatser van nog geen 4 kilo waarmee je moeiteloos balkons, terrasmeubilair, fietsen, scooters, kinderwagens en kleine auto’s schoonmaakt. De maximale druk van 110 bar en het watervolume van 360 liter per uur pakken zelfs hardnekkig vuil snel en efficiënt aan. De K Mini is dus net zo krachtig als de populaire K 2-modellen van Kärcher. Maar dankzij de compacte afmetingen en uitneembare opbergbox voor accessoires, past deze hogedrukreiniger zelfs in het kleinste appartement. Perfect voor de urban lifestyle!

Snel klaar voor gebruik

De bediening van de K Mini is vanzelfsprekend: het ergonomisch gevormde spuitpistool en de Vario Power-spuitlans kunnen in slechts enkele stappen worden gemonteerd. Klik de hogedrukslang eenvoudig en snel in en uit het apparaat en spuitpistool door middel van het Quick Connect-systeem. De vijf meter lange en extra dunne PremiumFlex hogedrukslang voorkomt vervelende knoopvorming en biedt maximale flexibiliteit en bewegingsvrijheid bij het schoonmaken. 

Compact opbergen 

De afneembare accessoirehouder van de K Mini zorgt ervoor dat alle meegeleverde elementen eenvoudig kunnen worden opgeborgen. Als je klaar bent met schoonmaken, kan de stroomkabel om de standaard van het apparaat worden gewikkeld en met een clip op zijn plaats.

Meer informatie via kaercher.com

k-mini-de-kleinste-hogedrukreiniger-van-karcher

Nieuwsbrief

[et_bloom_inline optin_id="optin_4"]