Graham & Brown lanceert behang en verfkleur van 2022

Elk najaar kondigt Graham & Brown, de toonaangevende Britse behang- en verfspecialist, zijn ‘Wallpaper of the Year’ en ‘Colour of the Year’ aan. Met een blik op de toekomst en meer dan vijfenzeventig jaar expertise op het gebied van ontwerp en ontwikkeling, heeft de interne ontwerpstudio ervoor gekozen om rust en verjonging in huis te brengen.

Het behang en de kleur van 2022 werden, vanuit het hoofdkantoor in Blackburn tijdens een wereldwijd interactieve livestream, gelanceerd. Andrew Graham kondigde de verschuiving van het merk naar hernieuwbare elektriciteit aan, waardoor de CO2-uitstoot met 29% wordt verminderd en Graham & Brown begin 2022 klimaatneutraal zal zijn.

Het behang van het jaar RESTORE en de kleur van het jaar BREATHE weerspiegelen aandacht voor de natuur, zelfzorg, reflectie en de optimistische kijk op de toekomst.

Restore

Behang van het jaar 2022, RESTORE, bevat een verscheidenheid aan wilde planten op een betonachtige achtergrond die de onstuitbare krachten van de natuur nabootsen. Dit ontwerp is gebaseerd op de turbulente periode die achter ons ligt en staat symbool voor zelfzorg en het nadenken over hoe mensen hun impact op het milieu kunnen beperken en opnieuw contact kunnen maken met moeder natuur. RESTORE Midnight is ontworpen met het oog op genezing, verjonging en herverbinding met de natuur. Dit elegante ontwerp doet denken aan een wilde maar rustgevende betonnen jungle. Het ontwerp is voorzien van wilde, exotische planten die een rustgevende, rokerige blauwe achtergrond overnemen.

Breathe

Als aanvulling op het Restore behang kondigt Graham & Brown de kleur van het jaar 2022 aan, BREATHE, een rustgevende middenblauwe tint. Breathe is perfect voor het creëren van rustige en vredige ruimtes en dat is precies wat nodig is voor het komende jaar. Donker genoeg om kleur en diepte toe te voegen, maar licht genoeg om verfrissend te blijven, deze rustige tint kan bijna overal in huis worden gebruikt. Combineer met helderwit en koel grijs voor een luchtig gevoel of probeer samen te werken met diepere blauwtinten om een ​​spannende ruimte te creëren. Zoals alle Graham & Brown verf is Breathe op waterbasis, geurloos en VOC-arm, wat resulteert in minder dampen en een milieuvriendelijker product. De verfblikken zijn volledig recyclebaar en er zijn geen dierproeven betrokken bij de producten van Graham & Brown.

Kijk voor meer informatie op de website van Graham & Brown.

graham-brown-lanceert-behang-en-verfkleur-van-2022 2

Nieuwsbrief

[et_bloom_inline optin_id="optin_4"]