Geurkaarsen gegoten in marmer

Marmer straalt luxe uit en wordt geliefd en gekoesterd vanwege zijn schoonheid door zowel kunstenaars, architecten als ontwerpers. De nieuwe FRABLE collectie geurkaarsen van blomus is uitgevoerd in een stevige marmeren houder, welke kan worden gebruikt voor op je bureau of in de badkamer zodra de kaars is opgebrand.

De geurkaarsen bevatten geselecteerde aromacomposities met een discrete en langdurige geur. De kaars is vrij van palmolie en produceert bijzonder weinig roet. Door alleen hoogwaardige componenten te gebruiken, wordt een lange brandtijd gegarandeerd. De collectie omvat vier verschillende geuren.

MORA
Vanille is de hoofdrolspeler in deze geurkaars, gecombineerd met lavendel en mirre. Hierdoor wordt de geur geaard, het is mystiek en streelt onze ziel.

TONGA
Citrusachtige frisheid ontmoet kruidig ​​dennenhoutaroma. De balsamico-geur geeft ons kracht. Verfrissend en exotisch, alsof je in een tropisch regenwoud bent.

AGAVE
Deze geur is een vuurwerk van aroma’s, extravagant en heel bijzonder. De bittere citrusvruchten, gecombineerd met kruidnagel, patchouli en witte amber maken deze geur uitzonderlijk.

FIGUE
De groene frisheid van de vijg in deze geurkaars werkt kalmerend en ontspannend. De geur is kruidig ​​en bloemig tegelijk. Een uitgebalanceerde, aangename mix om je te laten meedrijven, na te denken over het mooie seizoen en te ontspannen.

Verkoopprijzen
H 11 cm x diameter 10 cm is € 37,50.
H 8 cm x diameter 7 cm is € 24,95.

www.blomus.com

geurkaarsen-gegoten-marmer 2

Nieuwsbrief

[et_bloom_inline optin_id="optin_4"]