Een groene leefomgeving maakt gelukkig

Frisse lucht, thuis of op kantoor zorgt ervoor dat we ons prettiger voelen. Goede ventilatie is daarom belangrijk, evenals een groene leefomgeving. Want groen maakt gelukkig, groen geeft energie en verlaagt stress.

Een ‘groen’ interieur biedt veel voordelen: planten zorgen voor meer zuurstof in de ruimte, waardoor de concentratie verbetert. Ze dragen bij aan een prettige omgevingstemperatuur, aan een aangename luchtvochtigheid en ze zijn geluidsabsorberend en isolerend. En niet onbelangrijk, een groene oase heeft een positief effect op onze gemoedstoestand.

GRØNN produceert diverse roomdividers, plantenbakken en verticale plantenwanden in verschillende maten en uitvoeringen. Duurzaamheid staat daarbij centraal. De producten zijn in Nederland geproduceerd. De plantenbakken van roestvaststaal zijn niet gevoelig voor roest of verkleuring en ze zijn bovendien nagenoeg volledig 100 procent recyclebaar.

Voor meer informatie over GRØNN: www.gronn.eu, info@gronn.eu

een-groene-leefomgeving-maakt-gelukkig

Nieuwsbrief

[et_bloom_inline optin_id="optin_4"]