Creëer een groene oase van welzijn

Planten als decoratieve elementen zorgen voor een huiselijke sfeer in de badkamer, stralen ze natuurlijkheid uit en verhogen ze het welzijn. Naast het decoratieve aspect verbeteren planten het klimaat.

De moderne badkamer is meer dan alleen een plek voor dagelijkse reiniging. Het is een toevluchtsoord met een feel-good-factor, gezellig, modern en met maximaal comfort. Met passende decoratie, zoals planten, geef je de badkamer sfeervolle accenten.

Hoge luchtvochtigheid, hogere temperaturen en minder lichtinval zijn bijzondere eigenschappen waarmee rekening moet worden gehouden bij het kiezen van de juiste plant. Idealiter wordt gekozen voor het gebruik van resistente planten. In lichte badkamers zijn aloë vera planten bijzonder geschikt voor de groene oase van welzijn.

Of het nu gaat om hoogglanzende oppervlakken zoals ME by Starck of White Tulip of badkamermeubels met elementen van echt hout zoals Cape Cod – planten ronden elke badkamer af, ongeacht de individuele stijl.

www.duravit.nl 

creeer-een-groene-oase-van-welzijn 2

Nieuwsbrief

[et_bloom_inline optin_id="optin_4"]