Meubelbeurs Brussel fijn dat we weer welkom zijn

In de afgelopen twee jaar is het duidelijk geworden dat het digitale veel kan opvangen, maar dat fysieke beurzen toch een unieke plek innemen in de handel. En zeker als het over meubelen gaat. Kijken, voelen, testen: dat gaat allemaal makkelijker in het echt. Een beurs brengt alle collecties voor het komende meubeljaar samen op één plek, wat het voor de aankopers makkelijk maakt om hun keuze te maken. Uit het enthousiasme van fabrikanten en de meubelhandel valt nu al op te maken hoe hard de Meubelbeurs Brussel wordt geapprecieerd en hoe hard de beurs werd gemist.

Holland à la Carte

Wij zullen natuurlijk de Nederlandse merken op de Meubelbeurs bezoeken. We verheugen ons nu al op het weerzien van diverse Nederlandse Exposanten en hun noviteiten.

Internationale topfabrikanten

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe trends. Dit jaar misschien wel meer dan voorheen. In Brussel zal er een prachtige mix zijn van internationale topfabrikanten gericht op de behoefte van de Europese meubelhandel. 

Met andere woorden.. wordt vervolgd!

 

meubelbeurs-brussel-fijn-dat-we-weer-welkom-zijn

Nieuwsbrief

[et_bloom_inline optin_id="optin_4"]