Meet Carrie!

Carrie is een nieuwe serie thermosbekers en drinkflessen voor iedereen die onderweg is in de stad, op school of voor het woon-werkverkeer en behoefte heeft aan een break met een koud of warm drankje. Carrie heeft twee lagen roestvrij staal van topkwaliteit met een vacuüm sluiting. Dit garandeert een langdurig thermisch effect, waardoor de temperatuur van je favoriete drankje vele uren behouden blijft. De deksel garandeert dat de vacuümbeker en de vacuümfles 100% dicht zijn, terwijl het ontwerp van beide zorgt voor een 360° drinkrand.

Door haar toelopende, slanke vorm past Carrie in de meeste bekerhouders en kan zij gemakkelijk worden meegenomen in je (hand)tas. De Carrie thermosfles en -beker houden je drankje tot 5 uur warm en tot 10 uur koud. Carrie is vaatwasmachinebestendig en gemakkelijk schoon te maken en keer op keer te gebruiken. Zo bespaar je op wegwerpflesjes en doe je het milieu een plezier.

Kijk voor meer informatie op de website van Stelton.

meet-carrie 2

Nieuwsbrief

[et_bloom_inline optin_id="optin_4"]