Handenwassen en tegelijk waterbesparen

De Atlas Neo Sensor kraan van Franke is een hybride keukenmengkraan met touchfree bediening die kan helpen om water te besparen zonder dat je inlevert aan hygiëne.

De infrarood sensor reageert snel op handbewegingen en door de waterstroom te stoppen wanneer je je handen inzeept, bespaar je bij iedere wasbeurt minstens 3 liter water. De watertemperatuur kan vooraf worden ingesteld. Stel de temperatuur in op aangenaam koel om naast water, ook energie te besparen.

Voor het wassen van groenten, het afspoelen van borden en het vullen van een waterkaraf gebruik je de gewone hendel.

De Atlas Neo Sensor is gemaakt van hoogwaardig roestvrijstaal, zodat roest, kalk en ander vuil zich vrijwel niet zullen ophopen in of op de kraan. Het ontwerp is tijdloos en er is keuze uit de afwerkingen roestvrijstaal of Industrial Black. Er zijn modellen met een vaste uitloop of uittrekbare uitloop.

Bekijk hier het filmpje van de Atlas Neo Sensor.

handenwassen-en-tegelijk-waterbesparen 2

Nieuwsbrief

[et_bloom_inline optin_id="optin_4"]