Droomgerechten creëren

ADD:WISE presenteert een bijzondere collectie droomkruiden, welke met uitsluitend de beste en biologische basisingrediënten worden gemaakt. Mix deze met olie en klaar is je marinade of rub. De kruiden kunnen ook gemixt worden met yoghurt, sour cream of boter. Er zijn in totaal 11 verschillende mixen. Deze kruiden wil iedere foodie en hobbykok in zijn kastje hebben staan.

Het assortiment van ADD:WISE bevat daarnaast nog bijzondere olies en dressings, zout & peper mixen, limonades, siropen, marmelades en nog veel meer zalige producten.

ADD:WISE
De naam van het Zweedse merk ADD:WISE kwam tot stand door de slogan “when you add something to your life do it wisely”. Vandaar dat deze producten elk gerecht iets extra’s, biologisch en duurzaams geven met een prachtige look. De biologische smaaksensaties uit Zweden maken echt het verschil.

Bloemenstrooisels & Dessertkruiden
Cakes, taarten en desserts worden instagrammable en krijgen een perfecte finishing touch met de eetbare bloemenstrooisels en dessertkruiden van ADD:WISE. Je creativiteit wordt uitgedaagd om bijzondere gerechten en drankjes te creëren. Je kunt kiezen uit de verrassende combinaties van raspberry & choco, licorice & citrus, blueberries & cardamon, confetti en mallow & rose.

Kijk voor meer informatie op de website van ADD:WISE

droomgerechten-creeren 2

Nieuwsbrief

[et_bloom_inline optin_id="optin_4"]