Behang je wanden en plafond met: Drawing Room

Het Graham & Brown behang: Drawing Room is een eigenzinnige vertaling van een traditioneel concept.

In plaats van op te kijken naar de antieke verlichting in een statig huis, is deze geïntegreerd in het behang. Dit extra grote patroon is zeker anders en zal iedere ruimte in the spotlight zetten. Er zijn twee varianten:

Styling ID tips en trends Behang je wanden en plafond met- Drawing Room 2

Drawing room Grey

De grijze variant heeft een subtiele grijze achtergrond, waardoor de illusie ontstaat dat de zon door de ramen schijnt. Resultaat:  een klassieke esthetiek met deze extra grote print van gedetailleerde kroonluchters die aan een groot plafond hangen.

Drawing room Charcoal

De kleur Charcoal (houtskool)l toont een nachtelijke achtergrond met zachte kleuren die de muur oplichten. Een warme mosterdtint en serene blauw- en grijstinten zorgen voor de perfecte finishing touch. Maak een statement met dit opvallende patroon en behang meerdere wanden en zelfs het plafond.

Uiteraard heeft Graham & Brown dit behangcollectie perfect bijpassende verfkleuren die het interieur tot in het detail afmaken.

Drawing Room is verkrijgbaar via www.grahambrown.com voor € 90 per rol.

Styling ID tips en trends Behang je wanden en plafond met- Drawing Room 4
Styling ID tips en trends Behang je wanden en plafond met- Drawing Room 3

Nieuwsbrief

[et_bloom_inline optin_id="optin_4"]

Like ons op Facebook

Volg ons op Pinterest

Hulc Publicer

Pin It on Pinterest

Share This