Het aanschaffen van een rolstoellift

Iedereen wil het liefst zo lang mogelijk in zijn eigen huis blijven wonen. Veel mensen die in een rolstoel belanden zijn dan ook vooral bang dat ze afscheid moeten nemen van hun vertrouwde omgeving, omdat de huidige woning niet rolstoelvriendelijk is. Gelukkig zijn er tegenwoordig tal van mogelijkheden op het gebied van rolstoelliften en andere aanpassingen. Deze aanpassingen kunnen ervoor zorgen dat rolstoelafhankelijken of ouderen veel langer thuis kunnen blijven wonen. Onderzoek heeft aangetoond dat ouderen die langer thuis blijven wonen over het algemeen gezonder blijven, zowel mentaal als fysiek. Het rolstoelvriendelijk maken van je woning is de investering dus zeker waard.

Duurzaam

Uiteraard vergt het rolstoelvriendelijk maken van je huis wel een flinke investering. Kwaliteit en veiligheid zijn echter erg belangrijk, helemaal bij rolstoelliften. Je wilt immers niet dat de rolstoellift na een paar jaar al kapotgaat of ergens halverwege de trap blijft steken. Laat je dus niet afschrikken door de prijs, het is immers een investering in je onafhankelijkheid! rolstoelliften van Triwa hebben een zeer goede prijs-kwaliteit verhouding en worden dan ook vaak gezien in zowel verzorgingstehuizen, ziekenhuizen en bij mensen thuis. Daarnaast kunnen de experts van Triwa gratis en vrijblijvend persoonlijk advies geven. Wie weet is er dus veel meer mogelijk in je woning dan je denkt!

Maatwerk

De uiteindelijke prijs van een rolstoellift hangt af van verschillende factoren. Ieder huis is anders en iedere rolstoelgebruiker heeft zijn eigen eisen. Rolstoelliften zijn dus bijna altijd maatwerk. Triwa heeft erg veel kennis en ervaring op het gebied van trap- en rolstoelliften en kan voor vrijwel iedere situatie een passende oplossing bedenken. In sommige gevallen is het zelfs mogelijk om een gereviseerde rolstoellift aan te schaffen. Deze gebruikte rolstoellift wordt dan opgeknapt en aangepast een de woning en situatie. Dit kan een flinke besparing opleveren

Styling ID Huis en Tuin Het aanschaffen van een rolstoellift

Verhuizen vaak niet nodig

Er zijn dus erg veel mogelijkheden op het gebied van rolstoelliften. Uiteraard is het een hele schok om in een rolstoel te belanden, maar met de juiste aanpassingen hoeft dit niet te betekenen dat je hoeft te verhuizen. Een rolstoellift is een investering in onafhankelijkheid, en biedt je de mogelijkheid om comfortabel oud te worden in je eigen vertrouwde omgeving.

Nieuwsbrief

[et_bloom_inline optin_id="optin_4"]