UW woonboek een echte musthave!

Al 4,5 jaar ben ik werkzaam op de online redactie van Uitgeverij Bouwmedia. Ik begon met het dagelijks schrijven van productartikelen. Daarna kreeg ik een eigen woonblog op UW-woonmagazine. In 2019 mocht ik alle teksten voor UW-zwembad schrijven. In het begin van dit jaar werd ik bekroond tot hoofdredactrice van UWKEUKENprof, waar ik megatrots op ben!  En of dat alles nog niet genoeg was, werd ik na de zomer gevraagd om een gedeelte van de hoofdredactie voor UW woonboek op me te nemen. Dat vond ik best spannend, maar ook een enorme uitdaging.

8 interieurarchitecten

Mijn opdracht was kort maar krachtig: kies 6-8 interieurprofessionals in je netwerk, interview ze en schrijf er een mooi stuk over. Met zweethanden heb ik de eerste berichten via mijn social media uitgezet. Al jaren kijk ik tegen deze mensen op, waardeer ik hun werk en geniet ik van hun bijzondere projecten. Mijn stoutste dromen werden waar. Ik kreeg alleen maar enthousiaste reacties en zo groeide mijn zelfvertrouwen.

UW woonboek

De interviews verliepen heel soepel, ik kreeg prachtig beeldmateriaal van verschillende projecten in mijn mailbox. De mensen die me kennen, weten dat ik een enorme kwebbelaar ben. Dus dat praten ging me goed af, het schrijven ging vanzelf, maar de teksten waren best lang geworden. Een leermoment voor de volgende keer? Of wordt het juist een succes door net even meer informatie mee te geven aan de reportage? In ieder geval kreeg ik van de uitgever groen licht. Toen kwam de vormgever in zicht. Ik had me nog nooit bezig gehouden met het samenstellen van een boek. Maar ik heb zulke fijne collega’s, ik kon met al mijn vragen bij hun terecht. Dankzij hun enthousiaste reacties en support kwam ik steeds een ronde verder: sorteren, nummeren, uploaden, proefdruk, eventuele tweede proefdruk en daar is hij dan: UW woonboek!

uw woonboek kees marcelis 2021

Ik kan niet uitleggen hoe trots ik ben, het vertrouwen vanuit de uitgever, het samenwerken met mijn collega’s, de bijzondere gesprekken met de interieurprofessionals, je ervaart het allemaal in deze derde editie van UW woonboek.

Als ik dit blog teruglees, ben ik nog steeds verbaasd (dat ik dat kan en mag doen!) en zo blij met de kansen die ik krijg vanuit BouwMedia. De kurk is van de fles, ik ben een dierbare ervaring rijker en zo happy met het eindresultaat. Iedereen bedankt die meegewerkt heeft aan dit fantastische boek. Cheers!

woonboek-2021

Een mooi boek om te krijgen of weg te geven. Owww ja er moest natuurlijk een foto worden genomen van de twee redactrices: mijn lieve collega (van wie ik heb leren schrijven!) Jannemarije Goedkoop en ikzelf natuurlijk. Dat blijft toch altijd een dingetje, maar niet als je een dochter als Floor hebt! Ook haar naam staat vereeuwigd in het boek. Okey genoeg gebabbeld!

Wil jij ook zo’n woonboek bestellen? Klik dan hier! Veel plezier ermee, xx.

cover woonboek 2020

Nieuwsbrief

[et_bloom_inline optin_id="optin_4"]