Creëer een fijne thuiswerkplek

Laat je ook voor je werkplek inspireren door Little Greene’s uiteenlopende toepassingen van verf en behang!​

Om thuis prettig te kunnen werken, is het belangrijk een thuiswerkplek te creëren waar je je fijn voelt.

Een inspirerende werkplek

Of het nu een aparte werkkamer betreft of een werkhoekje in de woonkamer, slaapkamer of keuken, het is belangrijk een thuiswerkplek te creëren waar je je fijn voelt. Naast een goede stoel en een werkende laptop, doet een likje verf of een mooi behang wonderen. 

Little Greene - behang - Ombre Stripe-Plain - Lichen-Doric

Heb je behoefte aan rust op je werkplek? Schilder de ruimte in verschillende tonen van dezelfde tint (ton-sur-ton). Ben je op zoek naar een energieboost, ga dan voor een meer gewaagde kleurcombinatie of een uitgesproken behang. Breng een accentkleur aan op een meubelstuk of accessoire en geef je werkplek meer pit! 

Little Greene - behang - Wrest Trail - Pink Plaster

Tip: wees creatief met het toepassen van verf en/of behang en denk buiten de gebaande paden. Zo kan je in een kamer ook optisch een afgebakende werkplek creëren, door te spelen met kleur, lijnen en vlakken.

Kijk voor meer inspiratie op de website van Little Greene!

Nieuwsbrief

[et_bloom_inline optin_id="optin_4"]