De Vintage illustraties van Daring Walls zijn echte blikvangers

Met de Vintage illustraties van Daring Walls tover je een saaie onopvallende muur in een handomdraai om tot een echte blikvanger. Niet druk en schreeuwerig, maar rustig en stijlvol met een vleugje nostalgie.

Niet druk en schreeuwerig, maar rustig en stijlvol met een vleugje nostalgie.

Landschap in de hoofdrol

Het behang Wide River doet oude sferen herleven. De illustratie geeft diepte door het zicht op de rivier met de boomstronk en de struiken aan de oevers. Op deze prachtige print proef je het verleden. Ook het Old Landscapes behang heeft een nostalgisch tintje. Om er een hedendaagse look aan te geven is de afbeelding bewerkt met de huidige technieken. Hierdoor is dit behang verkrijgbaar in diverse kleurenvarianten en ook als behangcirkel. Met een behangcirkel geef je een ruimte in een mum van tijd een compleet nieuwe sfeer, zonder dat je meteen je hele muur hoeft te behangen.

daringwalls-behang-mountain-river

Voor het behang Engraving african landscape is een ets van een typisch Zuid-Afrikaans landschap gebruikt als uitgangspunt. Met deze oude print als basis krijgt het behang een romantische en authentieke sfeer. Kies voor een grijstint of een zachte kleur blauw, roze of groen om jouw eigen stukje Afrika te creΓ«ren in huis.

daringwalls-behang-wide-river

Gemakkelijk aan te brengen

Daring Walls levert het behang voorgesneden in banen die al de juiste lengte hebben en genummerd zijn. Het behang wordt geleverd met slimme behanglijm. Smeer dit op de muur en je ziet precies waar je gebleven bent. Het behang is maatvast en krimpt niet, dus je plakt het tegen elkaar aan zonder kieren te krijgen.

daringwalls-behangcirkel-old-landscapes-blauw

Milieuvriendelijk en veiligΒ 

Het eco-friendly behang is voorzien van het emissie label A+, pvc-vrij en biologisch afbreekbaar. Daarnaast is het materiaal FSC gecertificeerd, voldoet het aan de Europese standaard voor brandveiligheid en de normering voor VOC-emissies. Er wordt gewerkt met eco-solvent inkten die de GREENGUARD Gold-certificering hebben gekregen. Dit betekent dat ze zo weinig schadelijke stoffen bevatten dat deze inkten bijvoorbeeld ook in ziekenhuizen of scholen gebruikt mogen worden.

Over Daring Walls

Daring Walls is een Nederlands merk dat in eigen land muurdecoratie ontwerpt Γ©n produceert. Je kunt kiezen uit vele ontwerpen, leverbaar in meerdere kleurencombinaties, afmetingen en zelfs in spiegelbeeld. Zo biedt Daring Walls je de mogelijkheid zelf te kiezen wat het beste past binnen jouw interieur. Het merk werkt enkel met de beste eco-friendly gecertificeerde materialen. Benieuwd naar de hele collectie? Neem een kijkje op www.daringwalls.com.

Nieuwsbrief

[et_bloom_inline optin_id="optin_4"]

Like ons op Facebook

Volg ons op Pinterest

Hulc Publicer

Pin It on Pinterest

Share This