Blomus Atelierkruk met klassieke look

Een gouwe ouwe onder de krukjes, maar dan in een nieuw jasje. We hebben het over het nieuwe Blomus krukje met de ronde, verstelbare zitting, die naar behoefte naar boven of naar beneden kan worden gedraaid. ​

Het krukje herinnert aan de klassieker uit de oude fabriekshallen. De combinatie van hardhout en solide staal benadrukt de authentieke industriΓ«le stijl. Deze herfst lanceert blomus Around in drie kleuren Mourning dove (grijsgroen), steel grey, (donkergrijs) en nomad (nougatbruin).

blomus-atelierkruk-met-klassieke-look

Around

Around is ontworpen door de Duitse studio FlΓΆz. Door de traploze instelling van de zithoogte kan Around moeiteloos in hoogte worden versteld. In aanvulling op de no-nonsense expressie, is het krukje vervaardigd uit eerlijke en stevige materialen zoals staal en hout. De poedercoating afwerking beschermt het tegen alledaags gebruik.

De body van het krukje bestaat uit een ronde stalen buis die uitloopt in een voetsteun en vier poten. Zo zit je altijd comfortabel, onafhankelijk van de hoogte.

Around is verkrijgbaar bij blomus dealer en via blomus.com

Nieuwsbrief

[et_bloom_inline optin_id="optin_4"]

Like ons op Facebook

Volg ons op Pinterest

Hulc Publicer

Pin It on Pinterest

Share This