Eigentijds en harmonieus design in de badkamer – Geberit Smyle

Het eigentijdse design van de Geberit Smyle badkamerserie wordt versterkt door het strakke design van de meubels en de smalle grepen, terwijl de verfijnde vormen van de wastafels de uitstraling verzachten.

Het lichte, harmonieuze design en de smalle randen van de wastafels passen perfect in iedere badkamer. De voor Geberit Smyle kenmerkende, brede rand aan de achterzijde van de wastafel biedt volop ruimte voor kleine toiletartikelen, zoals tandenborstels en zeep. De wastafel is leverbaar in verschillende uitvoeringen en afmetingen: van een royale wastafel voor het hele gezin tot een compacte fontein voor het gastentoilet.

Styling ID Eigentijds en harmonieus design in de badkamer - Geberit Smyle

Individualiteit

De Smyle meubels kunnen geheel naar wens worden samengesteld. De praktische meubelelementen bieden verrassend veel opbergruimte en comfort. De halfhoge kast biedt een praktische spiegel aan de binnenzijde van de deur. Het glazen afdekblad beschermt de zijkast bovendien tegen krassen. De halfhoge kast en zijkasten kunnen op diverse manieren met elkaar worden gecombineerd en bieden veel creatieve mogelijkheden voor open of gesloten opbergruimte.

Geberit Smyle badkamerkast open lade

Nieuwe wc

Het nieuwe Smyle wandcloset staat in het middelpunt van het moderne badkamerdesign. Met zijn rechthoekige ontwerp sluit deze wc perfect aan bij de rechthoekige wastafels. Bovendien maakt de volledig gesloten buitenkant het schoonmaken nog eenvoudiger. De wc-zittingen zijn verkrijgbaar als Slim Seat model, in sandwichvorm en als overlappend model. Voor een nog betere hygiëne kunnen zitting en deksel makkelijk worden verwijderd en gereinigd, dankzij de Quick Release scharnieren.

www.geberit.nl

Styling ID Eigentijds en harmonieus design in de badkamer - Geberit Smyle totaal

Nieuwsbrief

[et_bloom_inline optin_id="optin_4"]

Like ons op Facebook

Volg ons op Pinterest

Hulc Publicer

Pin It on Pinterest

Share This