Groot gemak voor klein gazon

Gardena presenteert de HandyMower Li-18/22: de meest compacte accumaaier ter wereld die speciaal ontwikkeld is voor kleine gazons (tot 50 m2). Grasmaaien is daarmee net zo makkelijk als het stofzuigen van de woonkamer. Kracht zetten is niet nodig, want de fluisterstille maaier wordt aangedreven door een accu. De grasresten worden fijn versnipperd en gebruikt als extra voeding voor het gazon.

Wendbaar

De HandyMower kan zelfs met één hand bediend worden. De draaibare handgreep zorgt voor optimaal gemak. Door de maaibreedte van 22 cm en grote wendbaarheid kun je eenvoudig bij moeilijk bereikbare plaatsen of door smalle doorgangen. De HandyMower is in te stellen op 3 maaihoogtes. Met de mulchfunctie versnippert het gemaaide gras fijn en strooit het weer uit als natuurlijke voeding voor het gazon. Na gebruik is de HandyMower eenvoudig in te klappen zodat je ruimte bespaart in schuur of garage. De krachtige 18V-accu van de HandyMower is uitwisselbaar met andere 18V-gereedschappen van Gardena zoals bladblazer, trimmer en heggenschaar.

Styling ID Huis en Tuin Groot gemak voor klein gazon

Verkoopinformatie

De HandyMower Li-18/22 van Gardena is verkrijgbaar via tuincentra, dhz-markten en webshops voor € 219,99 (verkoopadviesprijs). Kijk voor meer informatie op www.gardena.com.

Styling ID Huis en Tuin Groot gemak voor klein gazon 2

Nieuwsbrief

[et_bloom_inline optin_id="optin_4"]

Like ons op Facebook

Volg ons op Pinterest

Hulc Publicer

Pin It on Pinterest

Share This