Haardhout als decoratie

Je huurt een prachtige flat in een mooi appartementencomplex aan de rand van de stad. Het is een modern en strak gebouw waar je erg van houdt. Daarom heb je ook het interieur lekker strak gehouden. Veel wit, hoogglans lak, rechte lijnen en geen snuisterijen op de vensterbanken. Ook de kasten en tafels zijn leeg, met uitzondering van enkele kunstboeken.

Je zit ’s avonds in je laatste aanwinst, een boek over Dali, te bladeren met mooie klassieke muziek op de achtergrond. En toch mis je iets. Een beweging, of nee, iets wat doet denken aan beweging, aan warmte. Je hebt al een elektrische open haard laten installeren. Die geeft een echte vlammenspel als die aanstaat. Dan weet je het: een stapeltje houtblokken ernaast is de oplossing!

Goedkoop

Dat maakt het beeld compleet. Dan heb je de exacte sfeer gecreëerd die je zo graag wilde. Modern en toch met warmte. Haardhout voor de openhaard is overal te krijgen. Maar je hebt de laatste tijd al zoveel geld uitgegeven dat het deze keer goedkoop haardhout gaat worden. Goedkoop openhaardhout bestellen is gemakkelijk online te regelen en je kunt wat extra opslaan in de berging beneden in het complex.

Schoon

Zorg wel dat je schoon en gedroogd haardhout bestelt. Je kunt wel makkelijk en snel goedkoop openhaardhout kopen, maar is dat schoon en ovengedroogd haardhout of windgedroogd hout? Je wil niet dat er ongedierte meekomt met de levering. Dat er spinnetjes in je schone flat gaan rondlopen. Ovengedroogd openhaardhout is een goede keuze als je op zoek bent naar alleen maar decoratief haardhout. Dit haardhout wordt meteen na het kappen en zagen in speciale droogkamers gedroogd, waar de lucht ongeveer 90 graden Celsius heet is! Hier blijft het hout ongeveer een paar dagen tot een week in liggen.

Door deze hoge temperatuur zal al het ongedierte het niet overleven. De structuur, de nerf en de kleur van het hout blijft behouden. Zo ben je ervan verzekerd dat je perfect schoon openhaardhout in je woonkamer naast die mooie elektrische openhaard opstapelt. Eiken, essen en berken hout zijn prachtige houtsoorten om als decoratief materiaal te gebruiken. Ga lekker genieten van het vlammenspel en ervaar je openhaardbeleving nog intenser met een voorraad openhaardhout ernaast.

Nieuwsbrief

[et_bloom_inline optin_id="optin_4"]

Like ons op Facebook

Volg ons op Pinterest

Hulc Publicer

Pin It on Pinterest

Share This