Groene energie met kleur in je interieur

De Kalanchoë is bezig met een comeback, want behalve meer groene kamerplanten, zien we ook steeds meer bloeiende planten in het interieur.

Tijdens de donkere herfst- en wintermaanden kunnen we wel wat extra energie, sfeer en gezelligheid in huis gebruiken. Dat kan eenvoudig met kleurrijke planten zoals Kalanchoë.

Styling ID Tips en trends Groene energie met kleur in je interieur 3

Kleurrijk

Met kleur in het interieur krijg je frisse energie en een positief gevoel. Waar voor de een kakafonie aan kleur werkt, geeft de ander de voorkeur aan ton-sur-ton. In het najaar is het mooi om te werken met warme tinten en in bij het voorjaar past een vrolijke mix van felgekleurde Kalanchoës. Er zijn tegenwoordig ook nieuwe soorten met bijvoorbeeld een tijgerprintje op de bloemen en zogenoemde ‘specialties’ met bijvoorbeeld lampionvormige kussentjes (Kalanchoë ‘Magic Bells’) of met groene krokodillenbekjes (Kalanchoë ‘Croco’). Door de grote verscheidenheid van Kalanchoë is er voor elke interieurstijl wel een passend exemplaar.

Styling ID Tips en trends Groene energie met kleur in je interieur 2

Makkelijk

Geen andere bloeiende kamerplant heeft zo weinig verzorging nodig als Kalanchoë. Het geheim zit ‘m in de dikke, stevige blaadjes waarin de plant vocht vasthoudt. Je hoeft daarom maar eens per twee weken een slokje water geven. Bovendien kan de plant op elke plek in huis (met daglicht) staan, zelfs in de volle zon. Ze blijven zeker twee maanden bloeien, vaak zelfs drie maanden.

Kalanchoë is verkrijgbaar bij tuincentrum, bloemist, supermarkt en online vanaf € 1,99. Kijk voor meer informatie en inspiratie op www.kalanchoe.nl, Instagram (@AlwaysKalanchoe) en Facebook (AlwaysKalanchoe).

Bron en fotocredit:Kalanchoe.nl

Styling ID Tips en trends Groene energie met kleur in je interieur 4

Nieuwsbrief

[et_bloom_inline optin_id="optin_4"]

Like ons op Facebook

Volg ons op Pinterest

Hulc Publicer

Pin It on Pinterest

Share This