Stijlvol opbergen in de badkamer

Een opgeruimde badkamer brengt rust en laat je meer genieten van de wellness momenten in deze ruimte. Maar een tekort aan opbergruimte verstoord vaak dit beeld. Duravit komt daarom met een zeer praktische oplossing, die er ook nog eens heel stijlvol uitziet.

Slim opbergen

Opbergen was nog nooit zo gemakkelijk. Wastafelmeubels van Duravit kunnen worden uitgevoerd met hele praktische opberglades, die zorgen voor een opgeruimde badkamer. Zo krijgt alles in de badkamer een eigen plek.

 

Styling ID Tips en Trends Stijlvol opbergen in de badkamer

In de onderbouwkast van een wastafel kunnen alle badkamerbenodigdheden die niet in het zicht hoeven te liggen in een lade worden opgeborgen. De wastafelmeubels met een of twee schuiflades bieden extra opbergruimte. Naar wens kunnen de lades worden uitgevoerd met een hoogwaardig interieur naar keuze in esdoorn of notenhout.

 

Styling ID Tips en Trends Stijlvol opbergen in de badkamer 3

Meer informatie vind je op www.duravit.nl.

Nieuwsbrief

[et_bloom_inline optin_id="optin_4"]

Like ons op Facebook

Volg ons op Pinterest

Hulc Publicer

Pin It on Pinterest

Share This