Dit zijn de voordelen van een grote eettafel

Een eettafel is in elk huis wel te vinden, maar er wordt niet altijd nagedacht over het soort eettafel dat je koopt. Er dat is zonde, want er wordt steeds meer aan een eettafel geleefd en het is een prominente plek in jouw huis. In dit artikel gaan we de voordelen van grote tafels uitlichten.

Een centraal punt

Als je een grote eetkamertafel in je eethoek plaatst, heb je niet alleen meer plek om personen te laten aanschuiven, maar kun je de tafel ook als blikvanger een centraal punt maken in de ruimte. Zeker nu we meer moeten thuiswerken door Corona, kan een ruime eettafel multifunctioneel ingezet worden. Een werkplek overdag en ’s avonds met bord en bestek voor je.

Daarnaast zorgt een grote eettafel ook voor een boel gezelligheid in huis. Niks is leuker dan met fijn gezelschap te borrelen of een spelletje te spelen. Een kleinere eettafel nodigt je minder snel uit en hierdoor zul je ook sneller op de bank belanden.   

Plek genoeg

Niet geheel verrassend en toch wel een tikkeltje vanzelfsprekend, maar met een ruime eettafel is er niet snel plek tekort. En dat is wel zo prettig. Als je voortaan gasten, vrienden of familie over de vloer krijgt, hoef je niet meer bang te zijn dat iemand geen plekje heeft. En geloof ons, dat komt ook de comfort en gezelligheid ten goede. Wel zo fijn!

 

dit-zijn-de-voordelen-van-een-grote-eettafel

Decoratiemogelijkheden ten top

Meer ruimte betekent ook meer plek om met accessoires uit te pakken. Waar een kleine tafel al snel vol staat met praktische items, is dit bij een grote eettafel een heel ander verhaal. Wat dacht je van een prachtig bloemstuk of een dienblad met kaarsen of simpele takken? Dat brengt zoveel sfeer met zich mee. Succes!

Nieuwsbrief

[et_bloom_inline optin_id="optin_4"]