Hoge productiviteit met een stijlvol thuiskantoor

Als je regelmatig thuiswerkt is een thuiskantoor ideaal. Anders dan bij het kantoor van de baas, kun je jouw home office helemaal zelf inrichten.

Ga voor je eigen stijl en extra comfort. Een fijne bureaustoel, moderne kleuren en opgeruimde kasten. Voor nog meer comfort en een verhoogde productiviteit is een elektrisch zit sta bureau de perfecte oplossing. Creëer een fijne werkruimte waardoor je met plezier thuis kunt werken.

Styling ID Huis en Tuin Hoge productiviteit met een stijlvol thuiskantoor. 2

Efficiënt en stijlvol

Een thuiskantoor moet boven alles efficiënt zijn. Met een efficiënte en stijlvolle inrichting ontstaat een prettige werksfeer en verhoog je automatisch de productiviteit – dat willen we natuurlijk allemaal. Wat we niet willen is onnodig tijd verliezen met oneindige zoektochten door papierstapels, op zoek naar dat ene A4’tje. Zorg daarom voor mooie overzichtelijke kasten met ordners, en stijlvolle opbergboxen voor al je papierwerk. Met handige ladeboxen blijven belangrijke documenten en spullen makkelijk bereikbaar, maar zijn ze wel altijd netjes opgeborgen. Maak het voor jezelf zo gemakkelijk mogelijk om je kantoor en bureau opgeruimd te houden. Zo houdt je thuiskantoor een rustige uitstraling en verlies je geen kostbare tijd. Met mooie accessoires geef je jouw thuiskantoor een extra persoonlijke touch.

Styling ID Huis en Tuin Hoge productiviteit met een stijlvol thuiskantoor. 3

Comfort

Tijdens je werk zit je vaak langer stil achter je bureau dan gezond voor je is. Te lang stilzitten kan rugpijn, schouderpijn en andere lichamelijke ongemakken veroorzaken. Als je lang stil aan je bureau zit te werken zal ook je concentratie steeds minder worden. Voor meer comfort, beweging en daardoor een verhoogde productiviteit kun je een zit sta bureau kopen. Het goede van zo’n zit sta tafel is dat je zelf kunt bepalen hoe je achter je bureau wilt werken. Door de afwisseling tussen zitten en staan stimuleer je de doorbloeding van je benen. Je zult er meer energie en focus van krijgen, en de beweging is goed voor je lichaam. Met een mooi zit-sta bureau ben je straks niet meer weg te slaan uit jouw stijlvolle thuiskantoor!

Nieuwsbrief

[et_bloom_inline optin_id="optin_4"]

Like ons op Facebook

Volg ons op Pinterest

Hulc Publicer

Pin It on Pinterest

Share This