Muren met een natuurlijk tintje

Haal de natuur in huis met het nieuwe behang van Graham & Brown. De structuur van het behang combinatie met de neutrale kleuren geven het interieur een ultieme natuurlijke uitstraling. Prachtig te combineren met andere natuurlijke elementen verwerkt in meubels en accessoires.

Styling ID Tips en Trends muren met een natuurlijk tintje

Groene muren

Het behang Grasscloth Texture en de geometrische variant Grasscloth Geo is verkrijgbaar in de kleuren Pine, Teal en Grey. Graham & Brown levert bijpassende verfkleuren die het interieur tot in het detail afmaken en een fraaie mix & match realiseren.

 

Verkoop en meer informatie via www.grahambrown.com

Nieuwsbrief

[et_bloom_inline optin_id="optin_4"]

Like ons op Facebook

Volg ons op Pinterest

Hulc Publicer

Pin It on Pinterest

Share This