Geef je badkamer een elegante uitstraling

Een krachtig ontwerp zonder opsmuk, dat is waar de Nemox-collectie van Geesa voor staat. De serie onderscheidt zich door rechte lijnen en een eenduidige vormentaal. Door het minimalistische design past Nemox prachtig in een moderne badkamer. Door de toevoeging van de nieuwe metaalkleuren is Nemox een trendy allrounder geworden.

Styling ID Tips en Trends Geef je badkamer een elegante uitstraling

Nemox Brushed Gold

De nieuwe matgouden Nemox-accessoires zorgen voor een luxe ‘on trend’ uitstraling, zonder te veel op de voorgrond te treden. De Nemox Brushed Gold accessoires zijn vervaardigd van RVS en hebben een hoogwaardige, geborsteld gouden finish. De smaakvolle serie bestaat uit een badgreep, wandhanddoekhouders, een toiletrolhouder met- en zonder klep, een toiletborstelhouder muubevestigd, een wandhaakje, een basket en een sanitary bag dispenser. Medio 2020 wordt de serie uitgebreid met een zeepdispenser. Deze matgouden accessoires passen in zowel een zachte, pastelkleurige badkameromgeving als in een badkamer met zwart-wit kleurstelling. Nemox Brushed Gold is een fraaie toevoeging voor zowel modern-klassieke als trendy sanitaire ruimtes.

Styling ID Tips en Trends Geef je badkamer een elegante uitstraling Nemox Brushed Black Metal

Nemox Brushed Black Metal

Naast de luxe nieuwe matgouden finish is ook een matte zwartmetalen finish toegevoegd. Zwart in de badkamer en het toilet krijgt hiermee een nieuwe dimensie. De uitstraling is stoer, industrieel en toch verfijnd. De Nemox Brushed Black Metal is eveneens vervaardigd van RVS en heeft een hoogwaardige, geborsteld zwartmetalen finish. Deze serie bevat, net als Nemox Brushed Gold, een badgreep, wandhanddoekhouders, een toiletrolhouder met- en zonder klep, een toiletborstelhouder muubevestigd, een wandhaakje, een basket en een sanitary bag dispenser. Ook deze serie wordt medio 2020 uitgebreid met een zeepdispenser. Deze stoere geborstelde zwartmetalen accessoires voelen zich thuis in zowel een industrieel badkamerontwerp als in een sober chique badkameromgeving.

Voor welke uitstraling je ook kiest, de Nemox accessoirecollectie van Geesa biedt voor elke badkamerstijl een passende finish.

Meer informatie is te vinden op www.geesa.com.

Nieuwsbrief

[et_bloom_inline optin_id="optin_4"]

Like ons op Facebook

Volg ons op Pinterest

Hulc Publicer

Pin It on Pinterest

Share This