De nieuwe collectie heggenscharen van Gardena

Wat een heerlijk vooruitzicht: de lente komt er weer aan. En wanneer de vorst weer verdwenen is kunnen we lekker aan de gang gaan in de tuin.

Eerst lekker alle oude bladeren en troep opruimen en dan de planten snoeien en verzorgen. GARDENA presenteert dit tuinseizoen een nieuwe collectie heggenscharen. Ze zijn ontwikkeld voor het snoeien van hagen maar zijn ook geschikt voor struiken, klimplanten en gras. De heggenscharen zijn multi-inzetbaar, licht van gewicht en hebben een ergonomisch ontwerp en modern design. Bovenal staan ze garant voor een perfect snoeiresultaat.

Styling ID Huis en Tuin De nieuwe collectie heggenscharen van Gardena 3

Door dik en dun

De lange, precisiegeslepen stalen messen met antikleefcoating geven het gereedschap een lange levensduur. De benen hebben zachte kunststof componenten, afgeronde uiteinden en speciale stootkussens die de polsen tijdens het snoeien ontzien. De werkhoek zorgt ervoor dat je handen niet in contact komen met de haag. Ze zijn allemaal licht van gewicht en verschillen onderling qua beenlengte en blad. In totaal zijn er 5 nieuwe heggenscharen. Met uitzondering van de PrecisionCut (voor vormsnoei) zijn ze elk voorzien van een geïntegreerd systeem waarmee je ook dikkere takken moeiteloos afknipt.

Styling ID Huis en Tuin De nieuwe collectie heggenscharen van Gardena 5

Verschillende modellen

Het basismodel, de NatureCut, is ontwikkeld om hagen snel te snoeien. Deze heggenschaar heeft een bladlengte van 23 cm en houten benen (FSC-gecertificeerd). De PrecisionCut, met een bladlengte van 18 cm en kunststof benen, is ideaal om heel precies te knippen bijvoorbeeld bij vormsnoei. Heb je flink wat meters om te snoeien? Dan is de GARDENA EasyCut een goede optie. De verstelbare benen (van aluminium) zijn telescopisch instelbaar van 70 cm tot 90 cm. De handgrepen geven een hoge mate van stabiliteit. En een extra praktisch voordeel: de winkelverpakking is tevens te gebruiken als veilige opslag in schuur of garage. De heggenschaar 2in1 EnergyCut heeft een innovatieve ‘versnellingsbak’ die je met een drukknop kunt bedienen. Je knipt dunne takken eenvoudig en snel en met ingedrukte knop snoei je dikkere takken. Daarbij hoef je beduidend minder kracht (2,5x) te gebruiken. De TeleCut heeft een extra groot bereik door benen die je tot maximaal 90 cm kunt uitschuiven. GARDENA geeft 25 jaar garantie op alle snoeigereedschappen.

Verkoopinformatie

De nieuwe heggenscharen van GARDENA zijn verkrijgbaar via tuincentra, dhz-markten en webshops vanaf € 32,99 (NatureCut). Kijk voor meer informatie op www.gardena.com.

Fotocredit: GARDENA

Nieuwsbrief

[et_bloom_inline optin_id="optin_4"]