Flexa benoemt Brave Ground™ tot kleur van het jaar 2021

De Flexa Kleurexperts kozen voor Brave Ground™: Een versterkende kleur die draait om natuur en eenvoud. Een warme, aardse toon die een gevoel van stabiliteit, groei en potentieel geeft en een stevige basis biedt voor verandering en creativiteit in huis.

flexa-benoemt-brave-ground-tot-kleur-van-het-jaar-2021 2

Kleur: Brave Ground™

De Flexa Kleur van het Jaar 2021 is Brave Ground™: een warme, natuurlijke neutrale kleur met mogelijkheden en stabiliteit. Het is een veelzijdige tint die andere kleuren laat stralen. Geef je huis een make-over met deze vier gebruiksvriendelijke kleurenpaletten, samengesteld met de Kleur van het Jaar als basis. Hiermee kun je jezelf op een aantal manieren uitdrukken en die eerste stap zetten.

Ontdek hier de Flexa kleurencombinaties.

flexa-benoemt-brave-ground-tot-kleur-van-het-jaar-2021 4

Nieuwsbrief

[et_bloom_inline optin_id="optin_4"]

Like ons op Facebook

Volg ons op Pinterest

Hulc Publicer

Pin It on Pinterest

Share This