Nu ook vloerstaande douchewc AquaClean van Geberit

Voor wie niet de hele toiletruimte wil vervangen, maar wel graag wil reinigen met water, is nu de vloerstaande Geberit AquaClean Tuma douchewc de oplossing.

Deze douchewc kan namelijk eenvoudig worden toegepast in bestaande situaties. De vloerstaande douchewc is verkrijgbaar in twee uitvoeringen, te weten de AquaClean Tuma Classic en de uitgebreidere AquaClean Tuma Comfort.

Styling ID Tips en trends Nu ook vloerstaande AquaClean douchewc van Geberit 2

De Geberit AquaClean Tuma is een compacte alleskunner en geschikt voor iedereen die waarde hecht aan een goede prijs-kwaliteitverhouding. Door de toevoeging van de vloerstaande Tuma douchewc, is dit compacte model nu ook in oudere situaties te installeren. Naast de complete wandhangende en vloerstaande Tuma douchewc’s biedt Geberit binnen dit model ook een losse toiletzitting met ingebouwde douchefunctie aan. Deze kan op vrijwel alle closetpotten bevestigd worden. Met recht een alleskunner dus!

Styling ID Tips en trends Nu ook vloerstaande AquaClean douchewc van Geberit

Classic versus Comfort

De AquaClean Tuma Classic biedt alle basiseigenschappen van een douchewc, namelijk de douchefunctie inclusief WhirlSpray-douchetechnologie en de spoelrandloze Rimfree® toiletpot. De uitvoering Comfort heeft extra comfortfuncties, waardoor het reinigen met water een wellnessbeleving wordt. Deze extra comfortfuncties zijn een aparte ladydouche, een verwarmde toiletzitting, een warmeluchtföhn en geïntegreerde geurafzuiging. AquaClean Tuma Comfort wordt geleverd met een bijbehorende afstandsbediening en beide modellen zijn in te stellen en te bedienen met de AquaClean-app.

Monolith opbouwreservoir

Is in de oude situatie ook sprake van een duoblok of een hooghangend spoelreservoir? En wilt u niet uw hele badkamer verbouwen om een douchewc te plaatsen? Dan is de combinatie met een Monolith designelement een mooi en snel te plaatsen alternatief. Geberit Monolith is een modern ontworpen wc-stortbak, dat compact van afmeting is en eenvoudig kan worden geïnstalleerd zonder hak- of breekwerk in muren en vloeren. Het reservoir is geschikt voor iedere bouwsituatie en praktisch elke afvoer, of deze nu in de vloer of in de wand verwerkt zit. Doordat de slanke stortbak bij de Geberit Monolith geraffineerd achter een glasplaat wordt verborgen, biedt de Monolith een modern en strak uiterlijk en is zo een perfect alternatief voor wc’s met zichtbare stortbak. Geberit Monolith is verkrijgbaar in de glaskleuren zwart, wit, zand en umbra.

Meer informatie is te vinden op: www.geberit-aquaclean.nl/tuma

Nieuwsbrief

[et_bloom_inline optin_id="optin_4"]

Like ons op Facebook

Volg ons op Pinterest

Hulc Publicer

Pin It on Pinterest

Share This