Voor altijd een groen gazon met kunstgras

Het inrichten van een tuin is altijd een hele klus. Of je nou je eigen tuin wilt herinrichten, of de tuin van de vorige eigenaar of huurder helemaal om wilt gooien. Een overweging die je moet maken bij het aanleggen van een nieuwe tuin, is of je gras wilt of niet.

Een grasveld heeft een aantal voordelen, maar het gras moet wel altijd opnieuw gemaaid worden, en de weersomstandigheden zijn van invloed op hoe groen jouw gazonnetje erbij ligt. Om onafhankelijk te zijn van onderhoud en weersinvloeden, kun je kiezen voor een kunststof grastapijt.

Mooi groen

Gras in de tuin is hartstikke leuk zolang het er mooi en groen bij ligt. Helaas is het met echt gras zo dat het maar al te snel kan gebeuren dat jouw gazonnetje niet meer zo mooi groen is. Zo kan jouw groene gras na een weekje volle zon ineens helemaal geel zijn. Als de kinderen een middagje hebben gevoetbald, zul je dit ook gelijk zien aan de kapotte putten in het gras. Met een opbouwzwembad in de tuin, weet je al helemaal zeker dat er na de zomer geen gras meer te zien is op de plek waar het zwembad stond. Bovendien moet echt gras vaak gemaaid worden, en heeft het enig onderhoud nodig om onkruid geen kans te geven.

Nooit meer maaien

De perfecte oplossing is kunstgras. Wat er ook gebeurt: spelende kinderen, feestjes, veel regen, veel zon en noem het maar op – kunstgras blijft onder alle omstandigheden groen. Je zult met kunstgras nooit last meer hebben van droge gele plekken in het gras. Je hoeft ook nooit meer de trampoline te verplaatsen, en het zwembad laat geen dode ronde cirkel gras meer achter aan het einde van de zomer. Bovendien kun je de grasmaaier gewoon verkopen, want die zul je met kunstgras niet meer nodig hebben. Kortom: als je graag een groen gazon wilt hebben maar zonder onderhoud en zonder dorre plekken, is kunstgras echt iets voor jou. Nooit meer grasmaaien en voor altijd een groen gazon.

Nieuwsbrief

[et_bloom_inline optin_id="optin_4"]

Like ons op Facebook

Volg ons op Pinterest

Hulc Publicer

Pin It on Pinterest

Share This