Paint & Paper Library breidt assortiment uit

Naast de vijf superieure finishes, waaronder de ultiem zachte, kalkachtige finish Pure Flat Emulsion, een Eggshell met een laag VOS-gehalte en een Gloss op oliebasis, introduceert Paint & Paper Library dit najaar de twee duurzame en praktische afwerkingen Architects’ Satinwood en Architects’ A.S.P. (All Surface Primer).

Paint & Paper Library verf is gecreëerd voor interieurontwerpers, architecten en kritische huiseigenaren wereldwijd. De twee nieuwe, zeer praktische afwerkingen van het verfmerk, Architects’ Satinwood en Architects’ A.S.P., kunnen worden toegepast op een breed scala aan oppervlakken en materialen. Ook deze afwerkingen zijn ontwikkeld met behulp van de hoogste kwaliteit milieuvriendelijke ingrediënten; ze voldoen aan alle mondiale voorschriften voor VOS-oplosmiddelen en worden volgens uitzonderlijk hoge normen traditioneel geproduceerd in het Verenigd Koninkrijk.

paint-paper-library-breidt-assortiment-uit 2

ARCHITECTS’ SATINWOOD

Architects’ Satinwood is een duurzame finish op waterbasis met een subtiele zijdeglansafwerking (30-35% glans) en is speciaal geformuleerd voor gebruik op houten sierlijsten, lambriseringen, keukenkastfrontjes en meubels. De verf is extreem slijtvast: de finish is ontworpen om gebruikssporen op houtwerk te voorkomen, ook bij keukenkastjes. Architects’ Satinwood is gemakkelijk aan te brengen, droogt snel (droogtijd is vier uur) en heeft een minimale geur. Bijkomend voordeel is dat deze verf volledig afwasbaar is en dus zeer praktisch.

paint-paper-library-breidt-assortiment-uit

ARCHITECTS’ A.S.P.

Architects’ A.S.P. (All Surface Primer) is een grondverf op waterbasis (5-8% glans), die geschikt is voor gebruik op alle binnen- en buitenoppervlakken van hout en bouwkunststof, evenals tegels, glas en metaal. Het is eenvoudig aan te brengen en uiterst robuust, waardoor het een duurzame en langdurige basis biedt voor een grote verscheidenheid aan ondergronden. Door de minimale geur en snelle droogtijd van twee uur is het de ideale voorbereiding voor een doe-het-zelf- of professioneel project. Met Architects’ A.S.P. prepareer je ideaal voorwerk voor zowel finishes op waterbasis als oliebasis.

paint-paper-library-breidt-assortiment-uit 3

PROFESSIONEEL & DOE-HET-ZELF

Creative Director, Ruth Mottershead, is erg enthousiast dat het merk zulke inspirerende en toch zeer praktische afwerkingen heeft. “Paint & Paper Library staat aan de top van de markt. We hebben echt prachtige en begerenswaardige kleuren en verven, waarin het oog van de kunstenaar en het esthetische gevoel van de architect elkaar ontmoeten. De introductie van deze innovatieve en duurzame afwerkingen toont dat Paint & Paper Library producten uiterst bruikbaar en praktisch zijn voor zowel de professionele decorateur als de doe-het-zelver.”

Architects’ Satinwood en Architects’ A.S.P. worden medio oktober 2020 gelanceerd. Paint & Paper Library is nationaal en internationaal te verkrijgen via een netwerk van verf- en behangspeciaalzaken en online op www.paintandpaperlibrary.com.

Nieuwsbrief

[et_bloom_inline optin_id="optin_4"]