Moduleo LayRed® heeft een natuurgetrouw en authentieke look

De LayRed® collectie van Moduleo is nu uitgebreid met ‘embossed in register’. Het embossed in register proces brengt de kleinste details van elk houtdessin tot leven. Dankzij deze reliëfstructuur kun je de diepte van de houtnerven en knoesten zien én voelen.​

Het lijkt of Moduleo de realiteit overtreft. De vloer is natuurgetrouw en authentiek want je ziet en voelt de structuur van het houtpatroon. Elke nerf heeft diepte, elke knoest weerspiegelt het karakter van het hout. Een Moduleo LayRed® ‘embossed in register’ PVC vloer is bijna niet te onderscheiden van een echte parketvloer.

moduleo-layred-heeft-een-natuurgetrouw-en-authentieke-look 3

De vloer kan zich moeiteloos aanpassen aan elke ruimte, omgeving en ondervloer. Om te beginnen met een eigentijds design: realistische hout- en steendessins in natuurlijke kleuren inspireren iedereen die van zijn huis houdt: van een charmante stijl over een strakke look tot een gedurfd accent.

De planken en tegels zijn sterk genoeg om verschillen in de ondervloer te overbruggen én elastisch genoeg om eventuele oneffenheden op te vangen. De vloer klikt eenvoudig en sterk in elkaar en de geïntegreerde ondervloer zorgt voor een nog snellere installatie. 

moduleo-layred-heeft-een-natuurgetrouw-en-authentieke-look 4

Bovendien is LayRed® sterk zonder aan comfort in te leveren. De akoestische bovenlaag garandeert het stilste loopgeluid en de geïntegreerde ondervloer reduceert het transmissiegeluid met 10dB Llin. Zo is LayRed® de stilste vloer in zijn categorie, die ook nog zorgt voor een comfortabel zacht en warm gevoel onder de voeten. Verder is de vloer waterdicht, slijtvast en bestand tegen hakken, vlekken en meubelpoten. Belangrijk om te weten: een LayRed® vloer is ook geschikt voor vloerverwarming en zal niet vervormen bij schommelingen in temperatuur. Moduleo geeft een levenslange garantie op LayRed®.

Informatie bij: www.moduleo.nl 

moduleo-layred-heeft-een-natuurgetrouw-en-authentieke-look 1

Nieuwsbrief

[et_bloom_inline optin_id="optin_4"]