Industriële schuifdeuren voor de douche

Voor badkamers met weinig ruimte of voor diegene die op zoek is naar de echte authentieke industriële look, lanceert Sealskin nu ook unieke Soho® schuifdeuren voor de douche.​

Hiermee kan een ruime douche gecreëerd worden, zónder dat er rekening gehouden hoeft te worden met de ruimte van een openslaande deur. Bijzonder is dat deze schuifdeur niet alleen in een nis of in combinatie met een zijwand geplaatst hoeft te worden. De schuifdeur kan ook met twee zijwanden worden gecombineerd, waardoor een opvallende en exclusieve U-opstelling tot stand komt.

industriele-schuifdeuren-voor-de-douche 5

De schuifdeuren hebben hetzelfde, kenmerkende ontwerp als de andere producten uit de Soho® serie en zijn uitgerust met een verborgen soft open-close-systeem. Dit systeem remt de beweging van de deur af. Bij het sluiten, stopt de deur een moment voor de laatste centimeters, om vervolgens automatisch langzaam en zachtjes te sluiten. Dat is wel zo prettig en ook veilig voor (kinder-)handen!

industriele-schuifdeuren-voor-de-douche 2

Nieuwe maten Soho® douchewanden

De populaire Soho® douches zijn al beschikbaar als draaideur, verwerkt in een nis of in combinatie met een zijwand, en als douchewand voor de inloopdouche. Sealskin brengt nu ook kortere zijwanden, waardoor een Soho® douchecabine zelfs in een compacte badkamer geplaatst kan worden. De serie wordt ook uitgebreid met nieuwe, korte wanden voor de inloopdouche. Door deze te combineren met een langere douchewand, kan er gespeeld worden met de opstelling en is er een bijzonder ruime, open douchecabine te creëren.

Nieuwe industriële designvariant inloopdouche

De huidige Soho® inloopdouche van 120 cm breed is erg geliefd. Deze douchewand geeft een inloopdouche een open karakter en door de wandlengte van 120 cm blijft het douchewater binnen de doucheruimte. Deze inloopdouche heeft 8 matzwarte, rechthoekige kaders. Vanaf september 2020 is deze 120 cm douchewand ook verkrijgbaar in een nieuwe, geraffineerde designvariant, voorzien van enkel horizontale vlakken.

industriele-schuifdeuren-voor-de-douche 4

Zorgeloos onderhoud

Soho® douches zijn een smaakvolle, opvallende verschijning en voorzien van alle gemakken, die je van een moderne douche mag verwachten. Handige details maken de Soho® douches zorgeloos in onderhoud. Zo zijn de matzwarte kaders alleen aan de buitenzijde aangebracht. Het 8 mm dikke veiligheidsglas blijft daardoor aan de binnenzijde helemaal vlak en is dus goed schoon te maken en te drogen. Het glas heeft bovendien een ‘Sealglas’ antikalk coating, waardoor het glas langer fris en helder blijft. Ook zijn de nieuwe Soho® schuifdeuren voorzien van een handig ‘easy-cleansysteem’. Hiermee kan de schuifdeur aan de onderzijde losgekoppeld worden, waardoor alle onderdelen van de schuifdeur gemakkelijk bereikbaar zijn tijdens het schoonmaken.

Sealskin

Het geheim van Sealskin zit in de goed doordachte details van haar badkamerproducten: slim design, aangenaam gebruiksgemak, zorgeloos in onderhoud en een eenvoudige installatie. Door aandachtig te luisteren naar klanten en badkamerprofessionals heeft Sealskin deze details perfect kunnen verwerken in de originele Soho® Industrial Style designdouches. Soho® is officieel geregistreerd als merkserie en verkrijgbaar bij de betere sanitairspeciaalzaken.

Benieuwd hoe Sealskin klanten Soho® douches thuis ervaren? Kijk dan op: sealskin.com/sohothuis. Meer informatie over Sealskin en Soho® is te vinden op: sealskin.nl

Nieuwsbrief

[et_bloom_inline optin_id="optin_4"]