Voor Daring Walls is geen berg te hoog

Daring Walls haalt buiten naar binnen en zorgt ervoor dat je elk moment van de dag kunt genieten van een prachtig berglandschap.

Of je nu houdt van illustraties, vintage of modern. De bergen-collectie van Daring Walls is zo divers dat er voor iedereen de juiste match te vinden is.

 Styling-ID-Tips-en-Trends-Voor-Daring-Walls-is-geen-berg-te-hoog-behang-quiet-mountains-forest

Behang en muurstickers

Voor Daring Walls is geen berg te hoog. Met de nieuwe collectie van het deco-merk kun je alle kanten op. Wat is er leuker dan het pimpen van een saaie muur in de woonkamer of hal? Doe dit met het sfeervolle behang Misty Mountains met een print van mistige bossen. Het fotobehang is zó levensecht, dat het bijna lijkt alsof je zelf door de magische bossen wandelt. Voor wie het liever iets rustiger houdt is het behang Mountains with snow, Abstract Mountains of Quiet Mountains perfect. Door het lijnenspel van het berglandschap en de rustige ton-sur-ton kleuren zijn deze prints niet te dominant aanwezig, maar creëer je wel stijlvolle look.

Styling-ID-Tips-en-Trends-Voor-Daring-Walls-is-geen-berg-te-hoog-behang-mountains-with-snow-mustard

Liever geen behang op de muur? Ga dan aan de slag met muurstickers. Hiermee geef je de ruimte een leuke twist en bepaal je zelf waar de stickers komen. De bergen, luchtballonnen en wolkjes uit de serie Mountains & Balloons zijn bijvoorbeeld goed te gebruiken in de babykamer. Met een paar kleine aanpassingen maak je van een saaie slaapkamer een aantrekkelijke kinderkamer.

Styling ID Tips en Trends Voor Daring Walls is geen berg te hoog muursticker-bergen-en-luchtballonnen-pink

Gemakkelijk aan te brengen

Daring Walls levert het behang voorgesneden op maat met slimme behanglijm. Smeer dit op de muur en je ziet precies waar je gebleven bent doordat de lijm roze kleurt. Schrik niet, deze kleur verdwijnt als de lijm droog is. Het behang is maatvast en krimpt niet, dus je plakt het tegen elkaar aan zonder kieren te krijgen. Bij de stickers wordt een duidelijke plakinstructie meegeleverd, waarin stap voor stap wordt uitgelegd hoe je de muurstickers eenvoudig op de muur plakt.

Styling-ID-Tips-en-Trends-Voor-Daring-Walls-is-geen-berg-te-hoog-behang-quiet-mountains-mustard

Milieuvriendelijk en veilig 

De producten zijn eco-fiendly. Het behang is voorzien van het emissie label A+, pvc-vrij en biologisch afbreekbaar. Daarnaast is het materiaal FSC gecertificeerd, voldoet het aan de Europese standaard voor brandveiligheid en de normering voor VOC-emissies. Er wordt gewerkt met inkten die de GREENGUARD Gold-certificering hebben. Dit betekent dat ze zo weinig schadelijke stoffen bevatten dat deze inkten bijvoorbeeld ook in ziekenhuizen of scholen gebruikt mogen worden. Het folie van de muurstickers is PVC-vrij en recyclebaar, dus geen schadelijke luchtjes in jouw huis.

Styling-ID-Tips-en-Trends-Voor-Daring-Walls-is-geen-berg-te-hoog-behang-bergen-abstract-grey

Over Daring Walls

Daring Walls is een Nederlands merk dat in eigen land muurdecoratie ontwerpt én produceert. Je kunt kiezen uit vele ontwerpen, leverbaar in meerdere kleurencombinaties, afmetingen en zelfs in spiegelbeeld. Zo biedt Daring Walls je de mogelijkheid zelf te kiezen wat het beste past binnen jouw interieur. Het merk werkt enkel met de beste eco-friendly gecertificeerde materialen. Benieuwd naar de hele collectie? Neem een kijkje op www.daringwalls.com.

Nieuwsbrief

[et_bloom_inline optin_id="optin_4"]

Like ons op Facebook

Volg ons op Pinterest

Hulc Publicer

Pin It on Pinterest

Share This