Zwitscherbox: De perfecte tool voor ontspanning

De Zwitscherbox brengt een staat van ontspanning en welzijn en tovert een glimlach op je gezicht.

Of het nu thuis of op kantoor is, het vrolijke getjilp van vogels zorgt altijd voor een kort relaxmoment. De Zwitscherbox herinnert ons er elke dag aan om diep in en uit te ademen en onze batterij op te laden. Gezond voor lichaam en geest.

Zwitscherbox-de-perfecte-tool-voor-ontspanning

Maar de Zwitscherbox is meer. De vele uitvoeringen en kleuren maken het een leuk decoratief item in huis. Er is keuze uit een spiegelfront, gekleurde neon print, marmerlook of bos-, bloem- en vogelmotieven. Voor wie de natuur echt in huis wil halen zijn er vele houtsoorten zoals eiken, essen, beuken, sparren en esdoorn.

Zwitscherbox-de-perfecte-tool-voor-ontspanning 3

De Zwitscherbox kan overal worden geplaatst of aan de muur worden gehangen. Perfect voor de toilet of badkamer en voor alle plaatsen waar het dagelijkse leven even stilstaat. Dit maakt van de Zwitscherbox ook een perfect cadeau. Met een kleine draaischakelaar kan het volume individueel worden aangepast of volledig worden uitgeschakeld.

Meer informatie vind je op: www.relaxound.com 

Nieuwsbrief

[et_bloom_inline optin_id="optin_4"]