Little Greene Absolute Matt Emulsion dé verfkeuze van doe-het-zelvers

De eerste, originele finish van het Britse verf- en behangmerk, Absolute Matt Emulsion, is populairder dan ooit.

Het bleek dé keuze te zijn van enthousiaste doe-het-zelvers tijdens de intelligente lockdown. En het is niet moeilijk te begrijpen waarom. Deze zeer matte verf heeft een – bijna onzichtbare- lage glansgraad van slechts 3%. Hierdoor geeft Absolute Matt Emulsion muren en plafonds een sublieme, krijtachtige afwerking.

LG - Absolute Matt Emulsion - Baked Cherry 14. Cordoba 277. Invisible Green 56

Mooi én praktisch

Absolute Matt Emulsion biedt een luxe finish. Waar haar ‘zusje’ Intelligent Matt Emulsion speciaal is geformuleerd om huishoudens en ruimtes met veel bedrijvigheid te weerstaan, is Absolute Matt Emulsion juist gecreëerd voor het verkrijgen van een optimale, krijtachtige look. Door de expertise van het technische team van Little Greene is het ultra matte Absolute Matt Emulsion, net als haar zusje, ook afneembaar. Dus niet alleen mooi, maar ook praktisch! Ook is deze verf op waterbasis en daardoor sneldrogend (in 2 tot 4 uur) en vrijwel reukloos. Absolute Matt Emulsion heeft een superieure kleurdiepte en een uitstekend, hoge en egale dekking. Dit houdt in dat deze finish niet alleen eenvoudig, maar ook efficiënt aan te brengen is. Met deze verf transformeer je een kamer in een handomdraai; een make-over is gemakkelijk binnen een dag voltooid.

LG - Absolute Matt Emulsion - Middle Buff 122. Hammock 38. French Grey 113. French Grey - Pale 161.

Vriendelijke verf

Absolute Matt Emulsion bevat geen toegevoegde VOS (vluchtige organische stoffen), is milieuvriendelijk, huisdiervriendelijk en met de kindveilige certificering, volgens BS EN71-3: 2019 (Toy Paint Regulations), is het ook volkomen veilig te gebruiken in kinderkamers, waardoor het een zeer slimme keuze is voor een gezinswoning.

LG - Absolute Matt Emulsion - Ashes of Roses 6. Citrine 71. Light Peachblossom 3

Verkrijgbaar in alle kleuren

Absolute Matt Emulsion is verkrijgbaar in alle tinten van het Little Greene kleurenpalet. De afwerking is prachtig in alle kleuren en ziet er bijzonder luxe en weelderig uit in donkere tinten, zoals Obsidian Green, Basalt en Lamp Black. Deze matte finish geeft een wezenlijke diepte aan de kleuren, dankzij de subtiele textuur van het krijtachtige oppervlak.

Absolute Matt Emulsion is te koop in blikken van 1 liter, 2,5 liter, 5 en 10 liter. De samplepotjes van 60ml zijn ideaal om te experimenteren met zowel kleur als afwerking, voordat er daadwerkelijk wordt besteld. De verf van Little Greene is nationaal en internationaal verkrijgbaar via een netwerk van onafhankelijke distributeurs en online via www.littlegreene.nl.

Nieuwsbrief

[et_bloom_inline optin_id="optin_4"]

Like ons op Facebook

Volg ons op Pinterest

Hulc Publicer

Pin It on Pinterest

Share This