WIN Kaarten voor Beurs Eigen Huis voorjaar 2020

Als je goed geïnformeerd wilt starten met het bouwen of verbouwen van je woning, is Beurs Eigen Huis dé plek om informatie in te winnen. Met meer dan 250 experts onder één dak zijn plannen snel concreet gemaakt.

Werkelijk alle woonvragen worden tijdens een beursbezoek beantwoord. Wil je de badkamer uitbreiden? Ben je toe aan een nieuwe vloer? Wil je een nieuwe keuken, stalen deuren, de tuin opnieuw aanleggen of een kantoor aan huis? Je kunt het zo gek niet bedenken, of er is een expert aanwezig die het antwoord weet op jouw woonvraag. Geïnteresseerd? Ook deze editie mogen wij 10 van onze volgers blij maken met twee vrijkaarten om deze beurs te bezoeken.

 

Win toegangskaarten

 

Wil je Beurs Eigen Huis graag bezoeken? Van 6 – 8 maart 2020 ben je van harte welkom om inspiratie en informatie op te doen. Wij mogen 10 volgers blij maken met 2 vrijkaarten. Wat moet je doen? Stuur ons een email en geef aan, waarom je de beurs graag wilt bezoeken. Ben je één van de gelukkige winnaars? Dan ontvang je van ons per email twee tickets.

 

Algemene informatie

 

Maak werk van jouw (duurzame) woondromen en kom langs tijdens de Voorjaarseditie van Beurs Eigen Huis. Van 6 t/m 8 maart 2020 is Jaarbeurs Utrecht de ideale plek voor iedereen met bouw-, verbouw-, verhuis- en verduurzamingsplannen. Heb je nog geen tickets? Koop ze online met korting! Ticket zijn te koop via realiseerjedroomhuis.nl.

Praktisch

Locatie & data: Jaarbeurs Utrecht, 6 t/m 8 maart 2020 (openingstijden: 10-17 uur)
Entreeprijzen: online ticket € 14 p.p. (via realiseerjedroomhuis.nl), aan de kassa € 17,50 p.p.

Nieuwsbrief

[et_bloom_inline optin_id="optin_4"]

Like ons op Facebook

Volg ons op Pinterest

Hulc Publicer

Pin It on Pinterest

Share This