De hoogzitters van Rolf Benz

De barkrukken van Rolf Benz zijn de ideale aanvulling voor een kookeiland, eetbar en bartafel. Er zijn meerdere modellen en uitvoeringen en meer dan 200 stoffen en 100 leersoorten zorgen voor maximale mogelijkheden tot individualisering.

De mooi gevormde houten schaal van de kruk Rolf Benz 650, naar keuze in eiken of notenhout, zorgt voor een optimaal zitcomfort. Het zitgedeelte rust op een in dezelfde houtsoort uitgevoerd onderstel met ovale poten of op een hoekig onderstel van stalen buis. Het op maat gemaakte kussen zorgt voor nog meer zitcomfort. De barkruk is leverbaar in twee hoogten, 70 of 80 cm.

de-hoogzitters-van-rolf-benz 650

De kruk Rolf Benz 651 is comfortabel, licht en tegelijkertijd luxueus. De poten zijn verkrijgbaar in umbragrijs, verkeerszwart of zilver, de zitting in de varianten comfort “Classic” of comfort “Soft”.​

de-hoogzitters-van-rolf-benz 651

De kruk Rolf Benz 652 heeft een summiere rugleuning en een comfortabele voetsteun, deze staan garant voor een comfortabele zithouding op een hoogwaardige positie, ook gedurende langere perioden. De barkruk is leverbaar in twee hoogten (70 of 80 cm) en in de pootuitvoeringen umbragrijs, verkeerszwart of zilver.​

de-hoogzitters-van-rolf-benz 652

De kruk Rolf Benz SINUS heeft een uitvoering met slede in glanzend verchroomd of mat verchroomd én een draaibare versie met een voet in glanzend verchroomd. De rugleuning staat in combinatie met de voetsteun in elk geval garant voor ontspannen zitten. Ook is er de keuze tussen een zithoogte van 70 of 80 cm.

Meer informatie bij: www.rolf-benz.com 

de-hoogzitters-van-rolf-benz sinus

Nieuwsbrief

[et_bloom_inline optin_id="optin_4"]