Badkamercollectie voor iedere stijl, smaak en ruimte

Collaro is een badkamercollectie van Villeroy & Boch met karakteristieke vormen, zeer hoogwaardige materialen en praktische functies.

Stijlvol, subtiel en met een mooi design. De badkamercollectie bestaat uit moderne wastafels, bijzondere baden en bijpassende meubels. Opvallend is de designrand die een unieke en herkenbare look geeft aan de collectie.

Styling id tips en trends Badkamercollectie voor iedere stijl, smaak en ruimte 3

Eyecatcher

Een eyecatcher van de collectie zijn de wastafels. Dankzij het premium materiaal TitanCeram hebben de wastafels extreem dunne wanden en strakke randen zonder in te boeten op sterkte en duurzaamheid. Er zijn 15 verschillende soorten modellen, met een matte of glanzende afwerking. Vanwege het unieke ontwerp zijn de opzetwastafels bekroond met de prestigieuze Red Dot Award in de categorie “Product Design 2019”.

Styling id tips en trends Badkamercollectie voor iedere stijl, smaak en ruimte 13

Baden in kleur

De baden zijn uniek in het assortiment van Villeroy & Boch. De Collaro baden zijn vervaardigd van acryl, uit één stuk. De herkenbare designrand is niet alleen mooi, maar ook praktisch om badspulletjes of interieuraccessoires op te zetten. Naast inbouwbaden zijn er ook back-to-wall baden, die tegen een wand of in een hoek geplaatst kunnen worden, waarmee het gevoel gecreëerd wordt van een vrijstaand bad. Om uw persoonlijke touch aan uw badkamer te geven, zijn de back-to-wall versies verkrijgbaar in meer dan 200 kleuren en zowel in trendy matte als glanzende tinten. De royale baden zijn ook verkrijgbaar met een whirlpoolsysteem voor extra ontspanning.

Styling id tips en trends Badkamercollectie voor iedere stijl, smaak en ruimte

Verrassend veel comfort

De meubels van Collaro ogen subtiel, maar bieden verrassend veel comfort en opbergruimte. Er is keuze uit wastafelmeubels, hoge kasten en zijkasten in 10 trendy kleuren. Een praktisch extraatje is de geïntegreerde wasmand in de hoge kast. De designrand in de lades wordt verlicht door dimbaar licht en geeft veel sfeer aan de badkamer.

Styling id tips en trends Badkamercollectie voor iedere stijl, smaak en ruimte 4

Villeroy & Boch

Villeroy & Boch is een van ‘s werelds toonaangevende merken voor hoogwaardig keramiek. Dit familiebedrijf, met het hoofdkantoor in het Duitse Mettlach, staat al sinds 1748 voor innovatie, traditie en uitzonderlijke klasse. Villeroy & Boch biedt klanten verspreid over 125 landen producten uit de sectoren Badkamer en Wellness en Tafelcultuur van de kwaliteit die een gerenommeerd lifestylemerk betaamt. In 2018 vierde Villeroy & Boch haar 270-jarig jubileum.

Meer informatie over de collecties of verkooppunten? Kijk op www.villeroy-boch.com.

Styling id tips en trends Badkamercollectie voor iedere stijl, smaak en ruimte 12
Styling id tips en trends Badkamercollectie voor iedere stijl, smaak en ruimte 9
Styling id tips en trends Badkamercollectie voor iedere stijl, smaak en ruimte 10
Styling id tips en trends Badkamercollectie voor iedere stijl, smaak en ruimte 11
Styling id tips en trends Badkamercollectie voor iedere stijl, smaak en ruimte 8
Styling id tips en trends Badkamercollectie voor iedere stijl, smaak en ruimte 7

Nieuwsbrief

Volg ons op Instagram

Like ons op Facebook

Volg ons op Pinterest

Hulc Publicer

Nieuwsbrief

Pin It on Pinterest

Share This