Uniek, hip en stijlvol kinderbehang

Witte muren in een kinderkamer? Saai.

Het is veel leuker om de kamer aan te kleden met hip kinderbehang met prints van schattige konijntjes, stoere leeuwen of vrolijke regenbogen.

Styling ID Tips en Trends Uniek, hip en stijlvol kinderbehang 3

Dino behang

De collectie kinderbehang is ontworpen door kinderkamerstyliste Wieteke Faaij. Tijdens de zwangerschappen van haar zoontjes merkte ze dat er weinig keuze was in origineel kinderbehang. Inspiratie haalt Wieteke vaak uit haar twee kinderen. Toen haar oudste zoon graag een kamer met dinosaurus thema wilde, kon een echt dino-behang daarbij natuurlijk niet ontbreken. Nu kunnen ook andere ouders het dino behang gebruiken voor hun kinderkamers. Het is verkrijgbaar in zachtgroen en zwart-wit.

Styling ID Tips en Trends Uniek, hip en stijlvol kinderbehang 2

Complete kinderkamer

Bijzonder is dat binnen een collectie meerdere kinderkamer accessoires verkrijgbaar zijn, die perfect met het behang te combineren zijn. Combineer het stoere dino behang bijvoorbeeld met een gave zitzak, een groeimeter en een dekbedovertrek. Of ga voor een hippe kamer met lama behang, kussens, posters en een lamp. Door de exclusieve dessins tover je de kinderkamer heel eenvoudig om in een hip paradijsje voor je zoon of dochter!

De volledige behangcollectie wordt in Nederland geproduceerd in kleine oplages. Het vliesbehang is verkrijgbaar in rollen van 48,7 cm x 2,85 m (€ 26,95) en 48,7 cm x 10 m (€ 66,95) en is gemakkelijk rechtstreeks op de muur aan te brengen. Dankzij de mooie prints in zachte kleuren maak je van de kinderkamer een sfeervolle plek.

Styling ID Tips en Trends Uniek, hip en stijlvol kinderbehang 4

Over Hip Huisje

Hip Huisje is een jong Nederlands merk dat staat voor unieke, hippe en originele ontwerpen. Eigenaresse en styliste Wieteke Faaij richt zich met name op (aanstaande) ouders die gek zijn op de interieurtrends en dit ook willen doorvoeren in de baby- of kinderkamer. Haar klanten kiezen niet voor standaard, maar juist voor uniek, hip en stijlvol. Bekijk het volledige assortiment op www.hiphuisje.nl.

Styling ID Tips en Trends Uniek, hip en stijlvol kinderbehang 5

Nieuwsbrief

[et_bloom_inline optin_id="optin_4"]

Like ons op Facebook

Volg ons op Pinterest

Hulc Publicer

Pin It on Pinterest

Share This