WIN kaarten voor Beurs Eigen Huis najaar 2019

Ga je bouwen of verbouwen, verhuizen of renoveren, wil je de nieuwste woontrends zien of wil je de tuin opnieuw aanleggen? Goed nieuws, want wij mogen wederom 20x 2 toegangskaarten verloten. Wil je weten hoe je de beurs gratis kan bezoeken? Lees dan snel verder.

Op 20, 21 en 22 september a.s. vindt de najaarseditie van Beurs Eigen Huis plaats in de Jaarbeurs Utrecht. Je ontmoet er meer dan 250 experts die helpen bij het realiseren van jouw droomhuis. Weten wat er te doen is? Je leest het hieronder!

Beurs Eigen Huis Najaarseditie 2019: dit is er te doen

Ga je een compleet nieuw huis laten bouwen of je interieur vervangen? Heb je plannen om een nieuwe badkamer te kopen, of verdient de tuin een flinke opknapbeurt? Wat je ook gaat doen: je hebt vast een heleboel vragen. Op Beurs Eigen Huis zijn meer dan 250 exposanten aanwezig. Grote kans dat je hier de juiste expert, adviseur of maker vindt die precies kan bieden wat je zoekt. Tip: neem je bouwtekeningen, moodboard of wensenlijst mee. Zo kunnen de experts je extra goed van dienst zijn.

Styling ID Beurzen en Evenementen Beurs Eigen Huis september 2019 sfeer

Hoe je duurzaam kunt wonen? Nou, zo!

Wil je duurzamer wonen, maar weet je niet precies hoe je dat moet aanpakken? Je bent niet de enige! Op Beurs Eigen Huis is tijdens de Najaarseditie veel aandacht voor duurzaam wonen. Via de Duurzamer Wonen Route ontmoet je klimaatadviseurs, duurzame woningbouwers en producenten van duurzame materialen. Ook het podiumprogramma barst van de interessante sprekers op het gebied van duurzaamheid. Zij vertellen je hoe middels je eigen woning mee kunt bouwen aan een mooiere wereld.

Styling-ID-deelt-uit-Wil-jij-vrijkaartjes-ontvanven-voor-Beurs-Eigen-Huis-najaar-2019

Win 2 toegangskaarten

Wil jij graag met 2 personen naar de Beurs? Wij verloten 20 kaarten! Stuur ons een email met de titel ‘Gratis Beurs Eigen Huis toegangskaarten’. Geef aan waarom je de beurs graag wil bezoeken.

De eerste 10 personen sturen we persoonlijk een email met de digitale toegangskaarten voor de beurs. Dus wees er snel bij!

Praktisch

  • Data: 20 t/m 22 september 2019
  • Openingstijden: 10:00-17:00 uur
  • Locatie: Jaarbeurs Utrecht
  • Entreeprijzen: online ticket € 14,00 p.p. (via www.realiseerjedroomhuis.nl), € 17,50 p.p. aan de kassa. Kinderen t/m 15 jaar gratis entree. Tip: er is een knutselplein waar kinderen twee uur lang onder begeleiding mogen knutselen. Zo kun je zelf in alle rust de beurs verkennen.

Nieuwsbrief

Volg ons op Instagram

Like ons op Facebook

Volg ons op Pinterest

Hulc Publicer

Nieuwsbrief

Pin It on Pinterest

Share This