Milieuvriendelijke muurstickers

Je denkt er vast niet over na, maar is de wanddecoratie die je wilt gebruiken wel zo milieuvriendelijk en veilig voor de kinderkamer?

In de kinderkamer gebruik je veilige materialen, maar het zou nóg mooier zijn als deze ook minder schadelijk zijn voor het milieu. De meeste muurstickers zijn gemaakt van vinyl, wat eigenlijk gewoon plastic is. DecoDeco vindt dit onacceptabel en ging op zoek naar een eco-friendly alternatief. En met succes, want het merk introduceert muurstickers van een superieure kwaliteit polyester. Daarnaast wordt er ook gewerkt met de meest milieuvriendelijke inkt.

Styling ID Tips en Trends Milieuvriendelijke muurstickers Unicorn Magic

Een unicorn boven je bed

Menig meisje droomt ervan: schattige eenhoorns in mooie, zachte kleuren. Hoe leuk is het dan om wakker te worden met een levensechte eenhoorn boven je bed? Dat kan nu dankzij de nieuwe unicorn muurstickers. Deze zijn geschilderd met waterverf en bestaan uit losse onderdelen. Je bepaalt hiermee zelf hoe groot de muursticker wordt. De unicorn muursticker is in drie verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. Wil je het extra persoonlijk maken? Laat dan de naam van je kindje in de muursticker verwerken. Wedden dat dit een succes is!

Styling ID Tips en Trends Milieuvriendelijke muurstickers Confetti hearts pink

Confetti op de muren

Van confetti wordt iedereen vrolijk, behalve degene die het mag opruimen. Gelukkig heb je daar met de confetti muurstickers van DecoDeco geen last van! De collectie confetti muurstickers bestaat uit vijf verschillende designs (stippen, kruisjes, druppels en hartjes) en is verkrijgbaar in blauw, mint, roze en geel. Gaaf voor de slaapkamer van wat oudere kinderen, voor in de hal of de werkkamer. Met de stickers geef je een muur in no-time een nieuwe look. De confetti stickers worden geleverd in sets van 50 stuks in vier bij elkaar passende tinten. Je kunt ze naar eigen inzicht plakken op de muur of op een saaie kast of deur. Kies voor een vast patroon of ga helemaal los en maak je eigen ontwerp en wissel met de verschillende kleuren.

Styling ID Tips en Trends Milieuvriendelijke muurstickers Confetti drops blauw

Over DecoDeco

DecoDeco is een 100 % Nederlands merk wat sinds 2011 een unieke collectie muurstickers voor babykamers en kinderkamers ontwerpt. Zowel het ontwerp als de productie vinden plaats in Nederland. DecoDeco staat voor de hoogste kwaliteit en gebruikt alleen de beste materialen, die bovendien gecertificeerde keurmerken hebben op het gebied van veilig gebruik voor kinderkamers, wat zelfs is goedgekeurd voor ziekenhuizen. Benieuwd naar de hele collectie? Kijk dan op www.decodeco.nl.

Styling ID Tips en Trends Milieuvriendelijke muurstickers Confetti dots geel - decodeco.nl

Nieuwsbrief

[et_bloom_inline optin_id="optin_4"]

Like ons op Facebook

Volg ons op Pinterest

Hulc Publicer

Pin It on Pinterest

Share This