Met dit nieuwe servies kan je de perfecte tafel dekken

Ben je op zoek naar een nieuw servies met een pure look? Dan is het nieuwste servies van Villeroy & Boch echt een aanrader.

Natuurlijk en origineel: dat is Manufacture Rock. De leisteen-look van het matte porselein met structuur geeft de collectie een authentieke uitstraling. Het laat gerechten optimaal tot hun recht komen.

Styling ID Tips en Trends Met dit nieuwe servies kan je de perfecte tafel dekken 4

Manufacture

Een etentje is geen gewoon etentje meer, maar wordt omgetoverd tot een speciaal moment. Villeroy & Boch komt met een nieuwe collectie die hier volledig op aansluit; Manufacture. Een uitgebreide collectie van servies, glazen, bestek en accessoires om de perfecte tafel te dekken.  Naast Manufacture Rock Gris (de kleur van donker leisteen) is het servies ook verkrijgbaar in het wit (Manufacture Rock Blanc)

Styling ID Tips en Trends Met dit nieuwe servies kan je de perfecte tafel dekken

Manufacture Rock Desert: Aboriginal kunst met een twist

Met de opening van de woonwinkel in Breda, wil Musthaves de klant fysiek kennis laten maken met hun prachtige interieur. Ervaar hoe een bank zit of hoe een tafel aanvoelt. Een mooie samenstelling van online producten worden in de winkel, in kleine ruimtes gedisplayed. Iedere hoek ademt een andere sfeer en stijl. Aangevuld met passende accessoires en verlichting. Een Must-Be voor interieurlovers!

Styling ID Tips en Trends Met dit nieuwe servies kan je de perfecte tafel dekken 8

Manufacture Glass en Cutlery: koperkleurige effecten

Een mooi contrast met het donkere ruwe porselein, zijn het bestek en de glazen van de Manufacture Glass en Manufacture Cutlery collecties. De elegante kristallen glazen voor witte wijn, rode wijn en champagne combineren modern design met hoogwaardige kwaliteit. Het koperen kleurverloop in de steel is een bijzonder designelement. Het bijpassende bestek voegt een kleuraccent toe aan de collectie. Het bestek heeft duidelijke lijnen en een elegante, matte koperkleurige afwerking.

Styling ID Tips en Trends Met dit nieuwe servies kan je de perfecte tafel dekken 7

Manufacture Swirl: finishing touch

De Manufacture Swirl accessoires zorgen voor de finishing touch. De vazen en theelichthouder geven een mooi effect op de gedekte eettafel. De matte donkere oppervlakten en koperen strepen passen mooi in de stijl van het servies, de glazen en het bestek. De vazen en theelichthouder zijn met de hand gemaakt van Premium glas.

Het servies is magnetron- en vaatwasmachinebestendig.

Meer informatie en inspiratie vind je hier: Villeroy & Boch

Styling ID Tips en Trends Met dit nieuwe servies kan je de perfecte tafel dekken 2

Nieuwsbrief

Volg ons op Instagram

Like ons op Facebook

Volg ons op Pinterest

Nieuwsbrief

Pin It on Pinterest

Share This