Graham & Brown bombardeert nieuwe behangcollectie

Het inhouse ontwerpteam van Graham & Brown liet zich bij het ontwerpen van de nieuwe behangcollectie inspireren door haar trendonderzoek dat onlangs in Londen werd gepresenteerd aan de internationale pers. “Indulge” en “archive” zijn twee subtrends waar deze dessins direct uit zijn afgeleid.

Indulge staat voor “More is more…” De tegengestelde reactie op het minimalisme. Deze trend draait helemaal om theatrale overdrijving. Patroonconflicten met fantastische beesten worden verfraaid tot het uiterste. Maximalisme staat op overdrive met deze barock styling om een bedwelmende look te creëren.

Styling ID Tips en Trends Graham en Brown bombardeert nieuwe behangcollectie 2

Daarnaast blikken we bij Archive terug. In tijden van onzekerheid kijken we altijd naar de gloriedagen uit het verleden. Dit is een nostalgisch onderzoek geweest in de archieven van Graham & Brown. Onderzocht is wat hen heeft gevormd in het verleden en hoe de toekomst zich zal vormen. De esthetiek van Art Deco, Bauhaus en Morris wordt gecombineerd met inspiratie uit de jaren ’70. Vakmanschap is de sleutel met authentieke details en hoogwaardige materialen.

Styling ID Tips en Trends Graham en Brown bombardeert nieuwe behangcollectie 3

De nieuwe behang collectie is opgedeeld in 7 dessins te weten Resplendence, Venetian, Midsummer Fern, Edo Toile, Bouquet, Atelier Geo en Atelier Stripe. Deze dessins zijn in meerdere kleuren verkrijgbaar, allen met bijpassende verf.

Het behang is verkrijgbaar via de website www.grahambrown.com.

Styling ID Tips en Trends Graham en Brown bombardeert nieuwe behangcollectie 4

Nieuwsbrief

[et_bloom_inline optin_id="optin_4"]

Like ons op Facebook

Volg ons op Pinterest

Hulc Publicer

Pin It on Pinterest

Share This