Think Pink in de maand oktober!

Ter ondersteuning van de Borstkankermaand doneert Little Greene in de maand oktober 2019 € 0,50 cent van elk verkocht verfblik én behangrol rechtstreeks aan Pink Ribbon.

Dit geldt voor verfblikken en behangrollen, die verkocht worden via de dealers van Little Greene in Nederland en via de website www.littlegreene.nl. Met dit geld support Little Greene onderzoek op het gebied van borstkanker en de behandeling ervan.

LG - Hellebore 275 (streep)

Pink Ribbon financiert wetenschappelijk onderzoek en projecten op het gebied van behandeling, nazorg en langetermijneffecten van borstkanker, met als doel een beter en langer leven voor (ex-) borstkankerpatiënten. Pink Ribbon heeft inmiddels meer dan 200 onderzoeken en projecten gefinancierd. Dit is hard nodig, want in 2018 waren er ruim 17.300 borstkanker diagnoses. De overlevingskansen zijn de afgelopen decennia aanzienlijk gestegen. Toch sterven er jaarlijks nog meer dan 3.000 mensen aan de ziekte. En naar schatting zal het aantal borstkanker diagnoses de komende jaren verder stijgen, naar schatting tot ruim 20.000 in 2020.

LG - Lower George Street

Meer informatie over Little Greene, waaronder de Pink verfcollectie, is te vinden op www.littlegreene.nl.

Nieuwsbrief

Volg ons op Instagram

Like ons op Facebook

Volg ons op Pinterest

Hulc Publicer

Nieuwsbrief

Pin It on Pinterest

Share This