Altijd een fris ruikend toilet

Geur speelt een belangrijke rol in ons dagelijks leven. Het minste beetje geur roept direct al een reactie op. Zowel positief als negatief.

Nare geurtjes, op het toilet bijvoorbeeld, zorgen juist voor afkeer. Geberit vindt dat elk toiletbezoek prettig moet zijn. Niet alleen jouw toiletbezoek, maar ook dat van de mensen voor of na je.

Styling ID Tips en Trends Altijd een fris ruikend toilet badkamer duofresh geberit

De nieuwe Geberit DuoFresh module

Deze module is in combinatie met vrijwel elk Geberit Sigma inbouwreservoir toe te passen, dus ook in bestaande toiletsituaties. Naast een luchtfilter beschikt het element ook over een oriëntatielichtje en een ingebouwde toiletstickhouder voor fris water bij elke spoeling. Dankzij deze module kan iedereen genieten van frisse lucht op het toilet. Dat is een hele opluchting!

Styling ID Tips en Trends Altijd een fris ruikend toilet 3

Hoe het werkt

Waar luchtverfrissers stank tijdelijk maskeren en open ramen voor kou zorgen, doet de DuoFresh module zijn werk zonder ongewenste bijeffecten. Zodra de Geberit DuoFresh module achter de bedieningsplaat is aangebracht, worden onaangename geuren direct uit de toiletpot verwijderd; door de stille ventilator in de module worden nare luchtjes via de toiletpot en de wateraanvoerleiding naar het koolfilter achter de bedieningsplaat gevoerd. Hier wordt de lucht gereinigd en terug de ruimte ingeblazen. Zo blijft de toiletruimte continu fris ruiken en kan je het toilet met een gerust hart achterlaten voor de volgende gebruiker.

Styling ID Tips en Trends Altijd een fris ruikend toilet 2

Extra fris

Voor extra frisheid kan je gebruik maken van de Geberit toiletstick. Deze wordt via de stickhouder achter de bedieningsplaat, in het waterreservoir geplaatst. Het toilet spoelt dan met helderblauw water door. Zo heb je naast een fris ruikend toilet ook een aangenaam schoon toilet. Naast het verwijderen van nare geurtjes, voegt de DuoFresh module ook een aantal slimmigheidjes toe. Zo detecteert de ingebouwde sensor wanneer iemand de wc nadert en wordt de geurzuivering automatisch geactiveerd. Daarnaast gaat het LED-oriëntatielicht automatisch aan. Deze geeft voldoende licht om je ‘s nachts de weg naar het toilet te wijzen.

Styling ID Tips en Trends Altijd een fris ruikend toilet 3

Bedieningsplaten

De DuoFresh module is te combineren met de Sigma bedieningsplaten voorzien van druktoetsen in de series Sigma01,-10, -20, -21, -30 en -50. De bedieningsplaat is zelf eenvoudig open te schuiven. Achter de plaat bevindt zich het keramische filter, welke gemakkelijk vervangen kan worden. Ook de toiletstickhouder is toegankelijk als de bedieningsplaat opengeschoven is. Zowel het keramische filter als de DuoFresh sticks zijn in de Geberit-webshop of bij de installateur te bestellen.

Meer informatie vind je op www.hetstankvrijetoilet.nl

Nieuwsbrief

[et_bloom_inline optin_id="optin_4"]