Welke toilet accessoires matchen met jouw stijl

Naast de keuken en de badkamer, krijgt ook de styling van het toilet steeds meer aandacht.

De momenten die we in het kleinste kamertje doorbrengen willen we zo comfortabel mogelijk beleven. Daarbij horen de nodige noodzakelijke accessoires, die passen in de woonstijl waar jij voor gekozen hebt.

Styling ID tips en trends Welke toilet accessoires matchen met jouw stijl iger_tune_stainless steel

Tune toiletaccessoireserie

Met de nieuwe serie Tune biedt Tiger de consument de juiste toiletaccessoires, ongeacht de stijl. De combinatie van tijdloos mat zwart met geborsteld rvs, gedurfd messing of de stoere look van geborsteld zwart metaal zorgt voor een passende oplossing voor iedere badkamer of toiletruimte.

Styling ID tips en trends Welke toilet accessoires matchen met jouw stijl tiger_tune black metal

Compleet assortiment

Naast de diversiteit aan kleuren en materialen biedt Tune een compleet productaanbod voor in de toiletruimte. De serie bestaat uit een toiletrolhouder, een toiletrolhouder met klep, een vrijstaande reserverolhouder, toiletborstel en zeepdispenser en een wandhangende reserverolhouder, toiletborstel en zeepdispenser. Uiteraard mag ook het haakje niet ontbreken.

Styling ID tips en trends Welke toilet accessoires matchen met jouw stijl tiger_tune black metal

Bevestiging

De wandhangende Tune accessoires zijn zelfklevend (3M) en daardoor in een handomdraai te bevestigen op iedere gladde, harde ondergrond. Bijkomend voordeel is dat er geen gaten geboord hoeven te worden. Indien gewenst kunnen de accessoires ook blind bevestigd worden met schroeven en pluggen. Voor optimale flexibiliteit kan er ook gekozen worden voor de vrijstaande zeepdispenser, reserverolhouder en toiletborstelset.

Meer informatie over Tiger en haar collecties is te vinden op www.tiger.nl.

Styling ID tips en trends Welke toilet accessoires matchen met jouw stijl Tune brass

Nieuwsbrief

Volg ons op Instagram

Like ons op Facebook

Volg ons op Pinterest

Nieuwsbrief

Pin It on Pinterest

Share This