Mini tuinstofzuiger op accu

Valt er bij het verplanten per ongeluk wat grond naast de pot of liggen er uitgebloeide bloemen op het terras?

Met de nieuwe tuinstofzuiger is de vloer in een handomdraai weer schoon ook als het vuil nat of vochtig is. Ook kunstgras is uitstekend te reinigen met de EasyClean. Het apparaat kun je natuurlijk ook binnenshuis gebruiken.

Styling ID Tips en Trends Mini tuinstofzuiger op accu 2

Accu ingebouwd

De krachtige EasyClean van GARDENA werkt met een ingebouwde accu (18V/2,6 Ah). Door het compacte design en softgrip is de bediening buitengewoon eenvoudig. De tuinstofzuiger weegt amper 1,3 kg. Een EPA-filter zorgt dat kleine, opgezogen stofdeeltjes niet worden uitgeblazen maar in de opvangbak (0,7 liter) blijven. Volle bak? Je leegt ‘m eenvoudig in de kliko. Met een opgeladen accu kun je 20 minuten zuigen, de oplaadtijd is 4 uur. De GARDENA EasyClean is ook als set verkrijgbaar met een borstel en een plat mondstuk voor het zuigen van lastig bereikbaar plekken zoals bijvoorbeeld in de auto.

Styling ID Tips en Trends Mini tuinstofzuiger op accu 3

Kijk voor meer info op www.gardena.nl.

Fotocredit: GARDENA

Nieuwsbrief

[et_bloom_inline optin_id="optin_4"]

Like ons op Facebook

Volg ons op Pinterest

Hulc Publicer

Pin It on Pinterest

Share This