Creëer een gezellige sfeer met inbouwspots in goud

U weet ongetwijfeld wat de voordelen van inbouwspots zijn. Inbouwspots zijn op vrijwel iedere plek in uw woning te plaatsen en zullen nooit een sta in de weg vormen. U heeft geen armaturen in de weg hangen die ruimte innemen, een storend element zijn en die u moet schoonhouden.

Er zijn dus genoeg redenen om gebruik te maken van inbouwspots voor mooie en subtiele verlichting. Maar omdat armaturen ontbreken, kunnen inbouwspots gezelligheid missen. U kunt er weliswaar mooi sfeerlicht mee creëren, maar wat voor rol spelen uw inbouwspots overdag als het licht niet is aangeschakeld?

Styling ID Blog Creëer een gezellige sfeer met inbouwspots in goud 2

Inbouwspots in goud, opzichtig of juist gezellig?

De meningen over het gebruik van goud in het interieur kunnen verschillend zijn. De één vindt veel goud een vorm van overdaad, terwijl een ander er wel van houdt. Gouden spotjes zijn de gulden middenweg. Bouwt u in een spierwit plafond witte inbouwspots, dan heeft u kans dat dit vrij neutraal overkomt. U profiteert uiteraard wel van goede en gezellige verlichting, maar bij daglicht zeggen witte inbouwspots niets. Daarentegen heeft u met inbouwspots in goud nooit een overdaad aan goudkleur in uw woning, maar zal de goudkleur prachtig contrasteren met het witte plafond. Met gouden inbouwspots, laat u zien dat uw spotjes gezien mogen worden. Uw plafond krijgt een stijlvol uiterlijk met dezelfde gezelligheid die lamparmaturen ook aan een ruimte kunnen geven.

Goed te combineren met andere kleuren

Hoewel inbouwspots in goud ook bescheiden aanwezig zijn in de ruimte waar ze hangen, vindt u het misschien nog steeds veel te goudkleurig? Denkt u dan eens na over een combinatie van goud met de kleuren wit of zwart. Dit zijn kleuren die altijd in het interieur terugkomen. U maakt met de gouden kleur een statement, maar een witte of zwarte kader om de inbouwspots betrekken de rest van uw interieur bij de verlichting. Juist dit bevordert de gezelligheid van een bepaalde ruimte. Naast een combinatie met zwart en wit, kunt u ook kiezen voor een andere vorm, zoals vierkant of rechthoekig. Dit is vooral geschikt in moderne interieurs met strakke lijnen.

Welke ruimtes wilt u gezelliger maken?

Goudkleurige inbouwspots kunnen verschillende ruimtes in uw huis gezelliger maken en meer elan geven. Denkt u daarbij aan een saaie slaapkamer. Vervang een saaie lamp of witte inbouwspots voor inbouwspots in goud en u zult zien dat de slaapkamer hierdoor opknapt. U geniet niet alleen van gezellige sfeerverlichting, maar ook van zeer stijlvolle spots. Hetzelfde kunt u ook toepassen in uw badkamer. Vooral donkere badkamers zonder ramen, vragen om verlichting die iets toevoegen aan een donkere ruimte. Goudkleurige spots zijn hier de ideale oplossing voor.

Over Ledspot-planet.com

Ledspot-planet.com is specialist in inbouwspots, plafondspots en railverlichting. In de webshop vind je een ruime keuze aan deze artikelen.

Vind je de juiste spot niet? Aarzel dan niet om ons te contacteren op info@ledspot-planet.com .

Nieuwsbrief

[et_bloom_inline optin_id="optin_4"]