Dit stukje natuur op je muur, geeft je interieur een knipoog

Levensecht lijken ze, de prachtig geïllustreerde muurstickers van Fine Forest.

Van een statig damhert of nieuwsgierige steenuil tot kleine vogeltjes die erop los kwetteren op de rand van de deurpost. Met de levensechte muurstickers van Fine Forest haal je buiten naar binnen!

Styling ID tips en trends Dit stukje natuur op je muur, geeft je interieur een knipoog Muursticker Fine Forest - Konijn - fineforest.nl

Uniek handwerk 

Iedere illustratie is opgebouwd uit duizenden kleine stipjes, die met drie verschillende diktes fineliner gemaakt worden. Dit pointillistische handwerk is een arbeidsintensief proces en resulteert in een bijzonder gedetailleerde muursticker, waarbij ieder detail tot in de puntjes is uitgewerkt. Door dit levensechte resultaat kun je elke dag genieten van je favoriete dier.

Styling ID tips en trends Dit stukje natuur op je muur, geeft je interieur een knipoog Muursticker Fine Forest - Steenuil - fineforest.nl

Levensechte muurstickers

Wat is er leuker dan het aankleden van een saaie muur in de woonkamer, het creëren van een blikvanger in de hal of het opvrolijken van de wand in de kinderkamer. Laat tussen je boekenplanken een eekhoorntje tevoorschijn komen, geef de specht de ruimte tegen de rand van de deurpost of laat een vos terugkomen op de plint in de woonkamer. De levensechte muurstickers komen het mooist tot hun recht op een witte, egale ondergrond. Denk daarbij niet alleen aan een muur, maar plak ook eens een sticker op een deurpost, kast of lichtschakelaar. Of plaats meerdere muur stickers bij elkaar voor een speels effect. Wees creatief en creëer in een handomdraai de gave look in huis die jij voor ogen hebt.

Styling ID tips en trends Dit stukje natuur op je muur, geeft je interieur een knipoog Muursticker Fine Forest - Edelhert - fineforest.nl

Over Fine Forest

William en Sophie kennen elkaar van de Kunstacademie en hebben sinds 2012 samen een grafisch ontwerpbureau; Studio Mooijman en Mittelberg. Het label Fine Forest is ontstaan door een gedeelde liefde voor illustratie en natuur. De eerste collectie bestaat uit 10 dieren die in Nederland te vinden zijn. In een later stadium zal er uitgebreid worden met nieuwe, meer exotische diersoorten. Benieuwd welke dieren er allemaal te verkrijgen zijn? Bekijk het complete assortiment op www.fineforest.nl en haal de natuur in huis.

Styling ID tips en trends Dit stukje natuur op je muur, geeft je interieur een knipoog Muursticker Fine Forest - Koolmees - fineforest.nl
Styling ID tips en trends Dit stukje natuur op je muur, geeft je interieur een knipoog Muursticker Fine Forest - Koolmees 2 - fineforest.nl

Nieuwsbrief

Volg ons op Instagram

Like ons op Facebook

Volg ons op Pinterest

Nieuwsbrief

Pin It on Pinterest

Share This