Stijlvolle badkameraccessoires

De badkamer wordt steeds meer een verlengde van de woon- en slaapruimte. De inrichtingsstijl van het huis wordt steeds vaker doorgevoerd in de sanitaire ruimte.

Passend bij deze trend biedt Sealskin de veelzijdige en decoratieve Brix accessoirelijn, waaraan onlangs de Brix wandkubussen en ladders zijn toegevoegd. Het zijn stoere elementen voor de badkamer en het toilet, die bovendien niet misstaan in andere ruimtes van het huis, zoals de hal, keuken en slaapkamer.

Styling ID Tips en Trends Stijlvolle badkameraccessoires 2

Brix accessoirelijn van Sealskin

De Brix accessoirelijn van Sealskin is een style statement voor je badkamer en toilet. Met oog voor functionaliteit zijn de badkameraccessoires ontworpen als een waar decoratie-item voor de sanitaire ruimte. De serie is stoer, eigenzinnig en trendy. Naast de gebruikelijke badkameraccessoires biedt Brix ook nieuwe verrassende elementen, zoals wandkubussen en ladders. De serie is verkrijgbaar in de kleuren zwart en wit, met her en der een toevoeging van koper en hout.

Styling ID Tips en Trends Stijlvolle badkameraccessoires 5

Kapstok met spiegel

De Brix multifunctionele kapstok bestaat uit een wandplank van hout, voorzien van drie witte metalen haakjes, een plankje en een spiegel. Deze elementen kunnen naar eigen wens op de wandplank aangebracht worden. Deze multifunctionele kapstok zorgt voor een rustgevende en opgeruimde sfeer. Ideaal voor de kleinere badkamer, slaapkamer of hal.

Styling ID Tips en Trends Stijlvolle badkameraccessoires 3

Kubussen

De Brix wandkubus kan op vele manieren worden gebruikt en ziet er niet alleen prachtig uit in je badkamer of toilet, maar is ook een mooi stylingelement in je keuken of slaapkamer. Ideaal als opberger voor handdoeken en cosmeticaflessen is de kubus ook af te stijlen met bijvoorbeeld een mooie plant. Kortom: een aanwinst voor iedere badkamer. De kubus is verkrijgbaar in het vierkant en rechthoekig. De rechthoekige kubus is zowel horizontaal als verticaal te monteren. Meerdere kubussen gecombineerd tegen de wand, in verschillende formaten, zorgen voor een unieke look. De kubus is verkrijgbaar in wit en zwart metaal en kan goed in een vochtige ruimte worden gehangen.

De Brix serie bestaat uit nog veel meer stoere en functionele accessoires. Wil je weten welke? Kijk dan op de website van: Sealskin.

Styling ID Tips en Trends Stijlvolle badkameraccessoires 4

Nieuwsbrief

[et_bloom_inline optin_id="optin_4"]

Like ons op Facebook

Volg ons op Pinterest

Hulc Publicer

Pin It on Pinterest

Share This