Zeg het met een handgeschreven kaart

In de snelle online wereld waarin we ons bevinden, komt de wens naar persoonlijk contact steeds vaker voor.

Het sturen van een online kaart met of zonder kado, het kan allemaal. En toch is het ontvangen van een handgeschreven kaart persoonlijker, dan de geprinte versie. Ik geef toe dat ik eerder kies voor het online typen van een kaart. Maar dat heeft alles te maken met mijn lelijke handschrift. Onlangs wees iemand me erop dat dat geen issue is, maar de gedachte dat iemand in de pen klimt om een boodschap te delen, veel meer gewaardeerd wordt.

Styling ID Tips en Trends Zegt het met een handgeschreven kaart CREATIVE LAB AMSTERDAM BotanicalGarden-Love

Kaarten; the old fashion way

In de digitale wereld wil Creative Lab Amsterdam mensen verleiden om weer de pen te pakken. Oprechte aandacht voor een ander, daar gaat toch iedereen van glimlachen! Creative Lab Amsterdam heeft meerdere collecties kaarten voor verschillende gelegenheden zoals verjaardagen, thank you notes, geboorte, nieuw huis, sterkte en celebrations. Ze hebben unieke designs en worden gemaakt met gebruik van ambachtelijke druktechnieken zoals letterpress en foliedruk. De enveloppen zijn aan de binnenzijde bedrukt met een matching design.

Styling ID Tips en Trends Zegt het met een handgeschreven kaart CREATIVE LAB AMSTERDAM Mighty-C

What’s new? Flowercards & gift cards

Een kaartje met een klein bericht bij een cadeautje of bos bloemen. De giftcards zijn nu nog alleen in de winkel verkrijgbaar, maar binnenkort ook online.

Styling ID Tips en Trends Zegt het met een handgeschreven kaart CREATIVE LAB AMSTERDAM BabyBananas-HBD

Wallpaper; happiness on the wall

Exotisch design of liever een design in subtiele kleurtinten? Het aanbod wallpaper is uitgebreid, dus voor elke muur wat wils! Het behang van Creative Lab Amsterdam wordt op maat gemaakt en daardoor is er een minimale waste van materiaal. Er zijn ook speciale prints voor de kinderkamer. Ook zijn er een aantal designs met een repeterend karakter verkrijgbaar op rol in de winkel of online.

Styling ID Tips en Trends Zegt het met een handgeschreven kaart CREATIVE LAB AMSTERDAM WalkinthePark-SfB-01

Over Creative Lab Amsterdam

De liefde voor papier & prints bracht oprichters Heleen en Nienke samen. Sinds 2016 zorgen zij voor happiness in het interieur met hun exclusieve kaarten, notebooks en wallpaper collecties. Ze staan in het Lab nooit stil, zijn altijd in beweging en aan het creëren en op zoek naar nieuwe mogelijkheden. Creative Lab Amsterdam is verkrijgbaar in heel Europa.

Kijk voor meer informatie en verkoop op www.creativelabamsterdam.com.

Styling ID Tips en Trends Zegt het met een handgeschreven kaart CREATIVE LAB AMSTERDAM Binti

Nieuwsbrief

[et_bloom_inline optin_id="optin_4"]

Like ons op Facebook

Volg ons op Pinterest

Hulc Publicer

Pin It on Pinterest

Share This